Борисов се ядоса на празнуващите в Пловдив: Има и такива тарикати (ВИДЕО)

Борисов се ядоса на празнуващите в Пловдив: Има и такива тарикати (ВИДЕО)
A A+ A++ A

Премиерът Бойко Борисов посети Професионална гимназия по механизация на селското стопанство в Разлог. 

Той е заедно с министъра на образованието Красимир Вълчев, евродепутатът Андрей Новаков и кметът на Разлог Красимир Герчев. 

Сградата е санирана, а от училището представиха и пансион, в който децата, които нямат възможно да пътуват, могат да отседнат.



Той се надява след 31 януари и големите ученици да се върнат в клас. "Възнамеряваме големите ученици да ги пуснем на 31 януари, ако така добре вървим и управляваме пандемията", каза премиерът

"Видно е, че с тези мерки, с внимание, с дистанция и спазване на указанията на РЗИ, България се движи по либерален начин. Нашите приятели от Гърция са само по-добре в ЕС по брой на заразяваните от нас.

Те са с пълен локдаун и успокояващото им е, че евентулано на 27 януари може някои, ама кои ще видят мерки да се разхлабят. Това си е тяхно право. Ние сме приели друга тактика с Щаба.

Правим училища, детски градини, строим, хората работят", допълни Борисов и отбеляза, че са инвестирани 2 млрд. и 400 хил. лв. за образование.

Премиерът коментира и партито в Пловдив. „Има тарикати, които си мислят, че лъжат държавата. А те лъжат себе си, защото ще се разболеят. Мерките в държавата обаче дават резултат”, каза той.

#Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »