Сагата "Петканови" продължава: Разкриха дали са разделени

Сагата "Петканови" продължава: Разкриха дали са разделени
A A+ A++ A

Алекс и Дани Петканови разкриха в ново видео дали са разделени или все още продължават да бъдат заедно. Двойката категорично отрече слуховете за раздяла.

Двамата потвърдиха, че са заедно и делят общ дом, който се намира край Перник. 

"С Даниел сме заедно. Не сме се разделяли, въпреки че имахме конфликт след първото видео. Всъщност усещам, че тази ситуация ни направи по-силни, макар че имаше моменти, когато се чувствах слаба и разклатена, тъй като по-голяма част от хейта беше насочен към мен", каза Александра Петканова. 

26-годишната инфлуенсърка сподели също, че нoвият апартамент, който щe бъде купен с нейни лични средства, ще бъдe нa имeтo нa сина им Габриел. 

"Това, което обсъждахме в предишното видео, беше истински казус. Някои хора заподозряха, че си правим ПР, че се опитваме да заформим подмолна ситуация, но това не е така. По този начин искахме да укротим ситуацията, но създадохме още по-голямо напрежение помежду си заради вашите коментари - едни подкрепяха мен, други Алекс. Буквално са разделихме на два лагера. "Истината е, че много пъти преди това бяхме коментирали тези неща. Ние не сме скъпоплатени актьори, ние сме просто себе си. Това, което видяхте, е самата истина, извадихме чернилката - не сме го инсценирали за повече лайкове. Със сигурност има комерсиална цел, но в случая това изобщо не беше водещото", разказва от своя страна Дани.

#Петканови #развод

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »