След поредната изцепка Големия Канар от оркестър" Канарите" влиза ефективно в затвора

След поредната изцепка Големия Канар от оркестър" Канарите" влиза ефективно в затвора
A A+ A++ A

Популярният барабанист на най-големия оркестър за тракийска народна музика “Канарите” Стоян Стоев – Големия Канар отива в затвора. Причината – дрога.

На 29 декември Стоев седнал зад волана на БМВ-то си. На пловдивски булевард обаче е спрян за рутинна проверка от екип на КАТ. Направен му е тест за наркотици, който е показал положителен резултат. Дрогата, за която е реагирал драг чека била кокаин.

Канара бил отведен в ареста за 24 часа. След това се сдобил с обвинение, а вчера бе изправен на съд.

Бързото производство в Районен съд стартира с думите „съжалявам” от страна на Стоев. Той сключи споразумение с прокуратурата, признавайки грешката си.

Стоян Стоев бе наказан с 6 месеца затвор, при първоначален общ режим. Книжката му ще бъде отнета за две години, наложена му е и глоба от 490 лева.

Това не е първата среща на музиканта с магистратите.  Канара излежа присъда за притежание и разпространение на наркотици, но от няколко години е на свобода. През 2006 година Стоев е арестуван за разпространение на наркотици. Осъден е на 9,5 години от Окръжен съд, след това Апелативен съд намалява присъдата на 6. През 2012 година Стоян Канара напуска затвора.  Музикантът е част от известната фолклорна група "Канарите", основана от неговия баща Атанас Стоев. Близък приятел е на певицата Ивана. 

#затвор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Правосъдие
Последно от Правосъдие

Всички новини от Правосъдие »