Любовният живот на Мел Гибсън: Куп връзки, 9 деца, обвинение в домашно насилие и обрати

Любовният живот на Мел Гибсън: Куп връзки, 9 деца, обвинение в домашно насилие и обрати
A A+ A++ A

Американският актьор Мел Гибсън отдавна е наричан „любимец на жените“ и от няколко десетилетия забавлява всички със страхотните си филмови роли. По случай 65-ия му рожден ден 24СМИ припомня някои подробности от богатия му личен живот.

Успоредно с дългата си кариера той има и интересен личен живот.

Мел се запознава с първата си съпруга Робин Денис Мур в края на 70-те години, когато все още е сравнително непознат актьор. През юни 1980 г. те се изправят пред олтара в Австралия, след което им се раждат дъщеря и шест сина. След 26 години брак, Мел и Робин се развеждат през 2006 г.

Няколко години по-късно Гибсън казва в интервю, че проблемите в брака им започват в деня, в който е арестуван за шофиране в нетрезво състояние в Малибу. Тъй като двойката не е сключила предбрачен договор, Робин получава половината от всичко, което са спечелили заедно. След развода Гибсън започва връзка с руската пианистка Оксана Григориева. Двойката се сдобива с дъщеря Лусия през 2009 г. и се развежда година по-късно. Тя подава молба в полицията срещу него за тормоз, така че известният актьор нямал право да се приближава нито до нея, нито до дъщеря им. Според полицейския доклад, пианистката обвинила актьора в домашно насилие. Впоследствие твърденията срещу Гибсън отпадат и той години наред твърди, че нищо от горното не е вярно.

„Никога не съм се отнасял насилствено с никого. Ясно ми е, че много хора сега мислят така, но всичко, което четете в медиите, е чист боклук. Всички факти са извадени от контекста и всичко, което исках, беше да изляза от токсичната връзка”, каза Гибсън в интервю години след твърденията.

След години съдебни битки Гибсън най-накрая получава потвърждение, че може да вижда дъщеря си и Оксана трябва да плати 750 000 долара.

От 2014 г. известният актьор има връзка с Розалинд Рос (на снимката), която преди три години ражда първото им и девето дете за Гибсън. Те се запознават, когато тя започва работа в продуцентската му компания „Icon“ и скоро се влюбват.

Гибсън се утвърждава не само като талантлив актьор и човек с труден характер, но и като надарен режисьор. За това свидетелстват наградите “Оскар” и “Златен глобус” за “Смело сърце”. А също и номинации за гореспоменатите и лентата „Възражение по съвест“.

Дело на режисьорския талант на звездата е и двусмислен проект като „Страстите Христови“, който с бюджет от 30 милиона долара успя да събере в крайна сметка над 600 милиона долара. Самият Гибсън, говорейки за филма, уверява, че е способен, както всеки честен католик, да вижда небесни знамения. И затова по думите му самата продукция не е заснета от него самия, а от „Светия Дух с неговите ръце“. 

#Мел Гибсън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »