Изискани идеи за новогодишна вечеря

Изискани идеи за новогодишна вечеря
A A+ A++ A

Новогодишната нощ не трябва да се отнася само до претъпкани барове и скъпи напитки. Тези опции могат да бъдат страхотни, но понякога изисканата вечеря може да бъде още по-забавна и празнична. Представете си това: разнообразие от коктейли от шампанско и всякакви изискани храни за пръсти за главоломните ви гости, преди да поднесете фантастична вечеря. Завършете нощта с новогодишен тост и изведнъж сте домакин на перфектното събиране. За да започнете, ние събрахме елегантни опции за хранене, които варират от азиатски вдъхновени до крайния сандвич за сирене на скара за възрастни .

Crockpot Хрупкава карамелизирана свинска супа от юфка с рамен с къри Печен жълъд Скуош Рецепта за новогодишна вечеря
1. Хрупкава карамелизирана карамелизирана свинска супа от юфка със свинско месо с къри, изпечена с тиквата: Кой знаеше, че ястието с крокпот може да изглежда толкова красиво? Обичаме това за парти в Ню Йорк, защото има по малко от всичко, благодарение на някои наистина апетитни вкусове. (чрез полупечена реколта )

Рецепта за вечеря за новогодишна вечеря с подправено ребро с билково масло
2. Опарено ребро с билково масло: Ако новогодишната нощ ще бъде интимна нощ само за вас и бебето, може би е време да изхвърлите най-висококачественото ребро. Не забравяйте да го пиете в домашното билково масло. YUM! (чрез Joyful Healthy Eats )


Рецепта за новогодишна вечеря на сирене на ябълки и гауда
3. Сирене на скара от ябълки и гауда: издигане на сирене и ябълки ... от поднос с ордьоври до чинията за вечеря. Ако се чувствате като нещо по-небрежно, опитайте да вземете и отидете, вместо да седнете. Този сандвич отбелязва всички кутии. (чрез вътрешен супергерой )

Сьомга на фурна на фурна с лимонов сос Рецепта за новогодишна вечеря
4. Сьомга на фурна с лимонов крем сос: Ако вашият NYE настолен пейзаж се нуждае от красив цвят, тази рецепта за сьомга трябва да свърши работа. Съчетани с аспержи и ориз, гостите ви ще оставят абсолютно пълнени. (чрез кухнята на Наташа )

Задушено червено вино, къси ребра, рецепта за вечеря за Нова година
5. Задушени червени винени къси ребра: Не искаме да ви се харесва много , но полентата от пармезан, приготвена с това ястие, ни продаде напълно. Плюс това, задушените ребра са изключително лесни - хвърлете ги във фурната, след което просто ги извадете, когато гостите пристигнат. Свършен! (чрез запитващ готвач )


бри-бекон-кайсия-балсамико-скара-сирене-4
6. Сирене на скара с бекон, бри и кайсии с балсамово намаление: Това може да е един от най-вкусните сандвичи, които сме срещали. Дебелите плочи на Бри, които се топят в кайсиевите консерви, идеално се съчетават с хрупкавия, препечен хляб. (чрез Noshery на Yammie )

#Нова година #вечеря

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »