200 000 лева в брой за информация дават от фирмата, чиято инкасо кола бе обрана

200 000 лева в брой за информация дават от фирмата, чиято инкасо кола бе обрана
A A+ A++ A

Компанията „ВИП Секюрити“, която е собственик на обрания вчера инкасо автомобил в Перник, обяви парична награда срещу информация за престъплението. Фирмата предлага 200 000 лева в брой срещу достоверно инфо, съобщиха от „ВИП Секюрити“ в официална позиция.

„Всеки, който има информация, може да се свърже с нас през нашата „Фейсбук“ страница или по друг начин“, пишат от фирмата.

От официалната позиция на компанията става ясно, че нападателите на инкасо автомобила са били четирима и са били въоръжени. Един от служителите на фирмата е бил леко ранен след удар с оръжие по главата.

Точната сума, която е била открадната от инкасо автомобила, все още се изяснява, но се предполага,ч е е над 1 милион лева.

„След проверка на звеното ни за вътрешна сигурност, имаме основания да смятаме, че инкасо екипа няма отношение и е жертва на нападение на организирана престъпна група“, категорични са от „ВИП Секюрити“, с което засега не насочват вниманието си към вътрешен заговор.

Полицията разследва криминалния акт, но засега следите на четиримата бандити не са хванати. Те са извършили крупния грабеж по много професионален начин, а липсата на стрелба също е показателна.

#инкасо автомобил #грабеж #Перник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай