СНИМКИ Кобрата на среднощна разходка из Лондон, няма тежки поражения след отнесения бой

СНИМКИ Кобрата на среднощна разходка из Лондон, няма тежки поражения след отнесения бой
A A+ A++ A

Братята Кубрат и Тервел Пулеви се разходиха по анцузи из Лондон по-малко от 24 часа, след като Кобрата бе премазан и нокаутиран от шампиона Антъни Джошуа. Нашият боксьор се държа смело и показа сърце, защото стана след цели 3 нокдауна, но все пак отнесе як пердах и се очакваше да има далеч повече поражения по лицето и тялото. Но няма тежки такива. ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ СНИМКИ ТУК

По-малкият от двамата – Тервел, сподели във Фейсбук, че Кубрат е в отлично здраве и настроение, а много фенове са го разпознали и спрели за снимка.

„В отлично настроение и дух на разходка. Кубрат беше разпознат на мига от хората, дори през маска“, написа Тервел и сподели няколко на Кобрата с британски фенове. На някои от кадрите позира и Тервел.

Както стана известно - Кобрата се оправда за поражението с прекаран коронавирус 3 седмици преди битката за боксовия трон. 

Утешението за българина са около 3 милиона паунда, които ще бъдат преведени в сметката му. Това е най-солидният хонорар, който той е заработвал до момента. И ще си остане рекорден за него, защото възрастта му от 39 години няма как да позволи да стигне до трети бой за световния връх в обозримо бъдеще.

 
 

#Кубрат Пулев #Тервел Пулев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"