Боят настана - Антъни Джошуа - Кубрат Пулев! Ще се лее кръв! Зрелището почна! Кубрат загуби!

Боят настана - Антъни Джошуа - Кубрат Пулев! Ще се лее кръв! Зрелището почна! Кубрат загуби!
A A+ A++ A

- ДЕВЕТИ РУНД: Пулев е много изморен и вече трудно се движи. Единствената му реакция при атаките на Джошуа е глуха защита. Нашият падна в нокдаун и не успя да стане след зверски удари и най-вече бритален ъперкът на Антъни! КРАЙ! МЕЧТАТА НА КУБРАТ ПУЛЕВ ЗА СВЕТОВНИЯ ВРЪХ ОСТАВА НЕОСЪЩЕСТВЕНА!

- ОСМИ РУНД: Кубрат така и не успява да скъси дистанцията и да разклати Джошуа. Опитва различни подходи, но по-високият ръст на световния шампион си казва думата.

- СЕДМИ РУНД: Кобрата влиза смело на размени, но от това не трупа особен актив. Защитата му е лесно преодолима и инкасира тежки ъперкъти. Кубрат пробва 3 пъти мощни атаки и съумя, но това не променя непоколебимостта на Джошуа!

- ШЕСТИ РУНД: Равностоен рунд с размени!

- ПЕТИ РУНД: Кобрата донякъде успя да улучи ваксата! Нанесе няколко добри крошета, но отнесе ъперкът и тежки попадения! Нашето момче засега удържа фронта, но се налага да се активизира много!

- ЧЕТВЪРТИ РУНД: Пулев се посъвзе! Пак пропусна доста удари, но опита да отвърне! Частта отива за британеца, който води безпапелационно! 

- ТРЕТИ РУНД: Третият рунд бе почти фатален за Кубрат Пулев. Той отнесе як пердах и два нокдауна от Джошуа, който разцепи защитата на софиянеца и го засипа с брутални крошета! Нашият по чудо се съвзе и завърши частта!

- ВТОРИ РУНД: Кобрата пропусна няколко пъти удари през гарда си! Определено и втората част отива на сметката на Джошуа, макар че до момента двамата не рискуват и по-скоро изчакват грешки на опонента!

- ПЪРВИ РУНД: Опознавателно начало, Кубрат пусна няколко крошета, но засега двамата боксьори залагат на сигурността и се проучват! По-скоро преднина за британеца!

- Антъни Джошуа също е на арената! Всичко е готово за големия мач!

- Кобрата се качи на ринга точно в 12:41 наше време под съпровода на "Притури се планината". Той е решен на всичко, за да стъпи на боксовия трон в тежка категория от втория си опит!

- Боят ще почне малко преди 1:00 българско време. Всички подгряващи срещи минаха и сега прожекторите са насочени към гвоздея на нощта!

Кобрата влиза на "Уембли Арена" в отлично настроение!

- Хюи Фюри, който бе една от жертвите на Кубрат Пулев, изнесе сериозна битка срещу поляка Мариуш Вах. Двамата тежкотоварни боксьори предложиха зрелище, в което имаше всичко - кръв, аркади, тежки ъперкъти и крошета, изморителни клинчове. В крайна сметка братовчеда на Тайсън Фюри, макар с ужасяваща аркада, се събра и надделя със съдийско решение.

- Андреа ще присъства в залата и ще стиска палци за Кобрата! Певицата, която се раздели с боксьора преди време, все пак ще му даде морална подкрепа!

- В залата започва да се събира публика. Очаква се 1100 души да има по време на короната на вечерта - битката между световния шампион Джошуа и Пулев!

- Галавечерта в лондонската зала вече стартира! Подгряващите срещи се провеждат на подготвения по чудесен начин ринг. Кубрат сутринта го изпробва и нямаше оплаквания, за разлика отпреди 6 години. Тогава Кобрата бе разочарован от мекия под и дори изтъкна това като една от причините за загубата от Влад Кличко!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Настъпи големият ден за българския професионален бокс, в който Кубрат Пулев ще се опита да стъпи на световния връх в тежка категория в зала "Уембли Арена", където ще бъдат допуснати малко анд 1000 зрители. Цяла България е вперила поглед в Кобрата и неговия класен съперник - носителят на четири пояса - Антъни Джошуа.

Novinite.bg ще проследи на живо всичко най-интересно преди, по време и след зрелището. ГЛЕДАЙТЕ БОЯ, който трябва да стартира малко след полунощ наше време.я

Вижте как двамата се подготвят за двубоя

Кобрата трябваше да чака шест години, за да стигне до втората си възможност да стане №1 при най-тежките, след като в края на 2014 година бе нокаутиран от тогавашния доминатор в елита Владимир Кличко в Хамбург, като това остава единствената загуба в професионалната кариера на българина. Оттогава насам 39-годишният Пулев записа осем поредни победи, включително над сериозни съперници като Дерек Чисора, Хюи Фюри и Богдан Дину, за да си затвърди позицията на претендент № 1 за пояса на IBF.

Пулев и Джошуа трябваше да се изправят един срещу друг за световната титла още през 2017 година, но тогава схватката пропадна в последния момент заради контузия на нашенеца, заради която той трябваше да чака още три години.

Самият Пулев на няколко пъти изрази пълната си увереност, че ще победи Джошуа и ще стане световен шампион.

На официалния кантар на Кубрат Пулев и Антъни Джошуа напрежението ескалира. От лагера на Кобрата освиркаха шумно британския боксьор при качването му на кантара. Това не се понрави на световния шампион, който каза нещо на Пулев, а Кобрата не му остана длъжен и му отговори, че утре ще го бие. Двамата продължиха острия разговор помежду си лице в лице и се наложи няколко души от охраната да застанат между двамата. Всичко приключи със съвсем не приятелско удряне на юмруците на двамата, но от лагера на българина не спряха подвикванията към Джошуа, което видимо разгневи принципно спокойния британец. В крайна сметка двете страни бяха разделени и се оттеглиха, като Кобрата не спря да се заканва, че ще покаже на Джошуа кой е номер 1.

Самият кантар показа почти еднакво тегло на двамата – Кубрат Пулев е 108.7 килограма, докато Джошуа е 109.2 килограма. За Кобрата това е с 1-2 килограма под обичайното му тегло за мачове.

Ето как Пулев и Джошуа се захапаха на официалния кантар, а после свадата им намери продължение и зад кулисите

Повечето букита дават огромна преднина за AJ, чиито шансове осреднено се котират между 1.09 и 1,14. Успех на българина заложните къши оценяват между 6,50 и 8,00 - високи ставки, които могат да донесат солидни печалби, ако чудото се случи.

Преди главния мач, боксовата галавечер на “Уембли Арена” с начален час около 20:00 часа българско време ще предложи срещите Макоули Макгоуан – Киърън Конуей, Мартин Баколе – Сергей Кузмин, Хюи Фюри – Мариуш Вах и Лорънс Околие – Никодем Йеджевски.

Очаквайте подробности!

#Кубрат Пулев #Кобрата #Антъни Джошуа #На живо #бокс #Novinite.bg

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"