УНИКАЛНО ВИДЕО Пулев и Джошуа се награбиха и зад сцената! Нашият нададе кански вик

УНИКАЛНО ВИДЕО Пулев и Джошуа се награбиха и зад сцената! Нашият нададе кански вик
A A+ A++ A

Размяната на реплики и закани между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа снощи не се е изчерпала само под прожекторите на официалното претегляне. Появи се видео, от което става ясно, че българинът и британецът продължават със заплахите и налитат един на друг и зад кулисите.

NOVINITE.BG ЩЕ ПРОСЛЕДИ НА ЖИВО С КАРТИНА ВСИЧКО НАЙ-ИНТЕРЕСНО ПРЕДИ, ПО ВРЕМЕ И СЛЕД ЗРЕЛИЩЕТО В ЛОНДОН!

По-активен е софиянецът, който засипва с думи шампиона, искайки да мерят сили още преди да се качат на ринга. Нашето момче е толкова завладяно от ареналина, че дори на няколко пъти надава страховит боен вик, с което цели да респектира своя опонент. Джошуа обаче приема случката с усмивка и на свой ред обяснява, че боксът не е навикване и закани, а реални действия и удару между въжетата.

"Утре ще е добър ден за мен. Уважавам те, приятелю. Не те мразя. Уважавам те. Но съм по-добрият боксьор. Слушай него, (б.р. посочва към човек от щаба на AJ) защото е умен, опитен", казва Кобрата на Джошуа.

След това двамата се поздравяват спортсменски с удряне на юмруци, което обаче ескалира в силни замахвания, а българинът допълва:

"Харесвам те, човече. Харесвам те". Британецът му отвръща с краткото: "Ще се видим утре", а Пулев продължава: "Да, със сигурност. Умирам да те срещна и да те размажа". Световният шампион пита как е рамото, а Кубрат му отвръща: "Чудесно, чудесно. Хайде да се пробваме на канадска борба, дай сега още да се борим, ела", надъхан е Кубрат.

#Кубрат Пулев #Антъни Джошуа #бокс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"