Джошуа: Ще изчакам, макар да исках да ударя Пулев още на кантара

Джошуа: Ще изчакам, макар да исках да ударя Пулев още на кантара
Twitter.com/Alex Bywater
A A+ A++ A

“Щях да го ударя по брадичката още там, но ще трябва да изчакам до утре. Знам какъв е той, изучил съм го”, заяви световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа след пререканието си с претендента Кубрат Пулев по време на официалния кантар на двамата, предаде БГНЕС.

Утре Джошуа и Кобрата се изправят един срещу друг на “Уембли Арена” в Лондон в мач за световната титла в тежка категория. Двамата проявяваха уважение един към друг до момента, но днес прехвърчаха сериозни искри по време на меренето, като се наложи охраната в залата да ги раздели. “Така е при нас, той говори много глупости. Не мога да повторя, на живо по телевизията това, което му казах. От много години гледам бокс и съм виждал толкова много боксьори да говорят глупости, след това ядат бой на ринга. Няма как да ме притесни”, коментира инцидента Джошуа.

“Щях да го ударя по брадичката още там, но ще трябва да изчакам до утре. Знам какъв е той, изучил съм го. Той си мисли, че е воин, но му казах, да се надъхва заради хората, които е победил до момента. Сега се изправя срещу истински боксьор. Когато хората се изправят на ринга срещу мен, в началото са уверени, но след няколко рунда аз смачквам душата им. Мачът няма да продължи 12 рунда, ние сме големи момчета и удряме тежко”, допълни Ей Джей, който сподели, че е доволен от теглото си (109 килограма) и се чувства в добра форма.

“Не съм изненадан, че той реагира така, той е световен шампион в момента, но днес му е последен ден като шампион, от утре положението ще е различно”, обяви Кубрат Пулев след напрежението между двамата.

“Казах му, че го уважавам много, той е олимпийски и световен шампион, но аз съм по-добрият боксьор и утре ще му го покажа. Защото аз съм невероятен. Мисля, че това не му хареса. Не съм изненадан, че той реагира така, той е световен шампион в момента, но днес му е последен ден като шампион, от утре положението ще е различно. Не искам да му влизам в главата. Исках само да му кажа, че аз съм много по-добър от него, аз съм невероятен боксьор, невероятен стил, утре ще го покажа на целия свят. Не го мразя или нещо такова, казах му 3-4-5 пъти, че го уважавам, но аз имам толкова много енергия, толкова съм силен. Ще бъде страхотен мач, много интересен мач. Чувствам се добре, невероятно, щастлив съм, защото съм като войник”, каза Пулев пред Скай Спортс след тегленето, което показа, че разликата в теглото между двамата е едва половин килограм в полза на Джошуа. 

#Антъни Джошуа #Кубрат Пулев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"