Кобрата: Идвам! Аз ще бъда новия световен шампион! Ще се бия за всички българи ВИДЕО

Кобрата: Идвам! Аз ще бъда новия световен шампион! Ще се бия за всички българи ВИДЕО
A A+ A++ A

"Аз ще съм новият световен шампион". Това заяви Кубрат Пулев преди битката си с Антъни Джошуа. Родният боксьор говори пред Matchroom, като заяви, че е напълно готов за мача с британеца и допълни, че следващият му съперник ще бъде шампионът в категория WBC Тайсън Фюри.

"Винаги съм щастлив. След битката, след победата, ще бъда наистина щастлив. Този двубой за мен не е просто един мач, не е само бокс. Аз се бия не само за себе си, а и за целия български бокс и фенове. Никой българин не е ставал световен шампион в тежка категория и ще бъде нещо голямо - за моята страна, за моите сънародници, за боксовите фенове".

"Годината не беше никак лесна. Постоянно трябва да внимаваш и да избягваш другите хора, малко е странно. Тук обстановката също е различна, но пък съм щастлив, че най-после битката ще се случи, макар и в тази трудна ситуация. Ще бъда напълно различен от мача с Кличко. Вече съм по-опитен и сега ще видите нов Кубрат Пулев. Не бих казал, че в събота ще изпълня целта си, защото след това ще продължа към нови. Чувствам се здрав, щастлив, много силен и решен. След събота мисля да се бия с Тайсън Фюри, ще бъде добър двубой". 
 
"Не знам какъв Антъни Джошуа ще видим в събота, но за мен няма значение, защото най-важното е какво ще направя аз. Когато аз съм добър, ще го бия. А аз се чувствам много силен. Джошуа - Фюри ще е добра битка, но не мисля, че ще се случи, защото ще победя в събота. Срещу Анди Руис видяхме много грешки от страна на Джошуа и видяхме лошата му страна. Аз ще се възползвам от тях за победа в събота. Аз съм новият световен шампион. Идвам", каза Кубрат.

#Кубрат Пулев #Антъни Джошуа #бокс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »