Марадона обичаше жените, а те славата и парите! Резултатът: Поне 11 деца и много екшън

Марадона обичаше жените, а те славата и парите! Резултатът: Поне 11 деца и много екшън
A A+ A++ A

"Обичам жените. Сега съм с Вероника. Тя е руса и красива. Но не си спомням с колко съм бил. Никога не ме е вълнувало.” Този цитат от интервю преди 10 години сумира отношението на Диего Армандо Марадона към нежния пол. Който със сигурност е в тройката на слабостите му заедно с наркотиците и алкохола. Защото силната му страна бе футболът.

Миналата година в едно интервю той призна, че е загубил девствеността си на 13 години с доста по-възрастна жена. “Аз бях отгоре, а тя четеше вестник”, описа той първото си сексуално изживяване.

Официално той е минал само през един брак и два годежа за 60-годишния си живот, който приключи преди 11 дни. Голямата му любов е Клаудия Виляфране и двамата минават под венчилото на 7 ноември 1989 година в Буенос Айрес. Остават заедно чак до 2004 година, когато на Клаудия писва от похожденията на съпруга. Всичко започва в Неапол, където той се събира с доста лоша компания. Алкохол, наркотици и жени. Но дори след развода двамата останаха заедно. Дори пътуваха до Италия и други държави.

С Клаудия имат две дъщери. Далма Нереа, която е кръстена на майката на Диего, се появява на бял свят на 2 април 1987 г. и Джанина Динора, родена на 16 май 1989 г. Или и двете са преди сватбата на родителите си.

Джанина го направи за първи път дядо от звездата на Аржентина Кун Агуеро. Двамата имат син Бенжамин. Когато се разделиха, Диего прокле бившия си зет. Но явно нещо е останало в отношенията им, защото Кун получи почивка от Пеп Гуардиола след внезапната смърт на бившия му тъст и не игра за Манчестър Сити. Далма също има син - Роум или Рим.

Двете годеници са от доста по-късен етап. Първо бе Вероника Охеда. От нея е 7-годишният Диего Фернандо. Точно към нейния нов приятел Марио Баудри бе и последното гласово съобщение, което Марадона е изпратил. “Вероника ми каза, че сте заедно. И много се радвам за вас. Грижи се за моето ангелче. Той е всичко за мен”, казва Марадона. Баудри е един от най-известните адвокати в Буенос Айрес и представлява Вероника и нейния син при разпределението на имуществото на Диего.

И последната годеница бе русокосата фурия Рокио Олива, като предложи брак през 2014 г. Тя е бивша футболистка и националка на Аржентина. Двамата останаха заедно цели 4 години, като посетиха дори и световното първенство в Москва. След серия от скандали двамата се разделиха през 2018-а.

“Аз имам две дъщери и един син. Всичко останало е плод на моите слабости и моите пари”, казваше приживе Диего. И явно ангелът му е бил прекалено слаб, а парите - прекалено много, защото се сбъдна предвиждането на дъщеря му Джанина, че явно иска да събере цял футболен отбор от деца. Защото към момента бройката е точно 11, а може да се окаже и повече. За това той има примера на родителите си Диего-старши и доня Тота, които отглеждат в огромна бедност цели 8 деца.

Още по време на развода с Клаудия гръмна новината, че Далма всъщност не е първото му дете. На 20 септември 1986 г. в Неапол се ражда Диего Армандо Марадона Синагра от връзката на аржентинеца с Кристиана Синагра. Марадона призна публично бащинството чак през 2007 г. 14 години след решението на италианския съд, че той е бащата на Диего-младши. И четири след първата им среща, когато синът му го изненадва по време на игра на голф във Фуиджи до Фрозиноне.

“Ти никога няма да ме напуснеш. Още те обичам”, написа Кристиана в инстаграм след смъртта на Марадона.

Диего Синагра също става футболист, но успехите си постига на плажа. Юноша на “Дженоа”, на трева най-голямото му постижение бе промоция за Серия D с “Куатро” и един мач за юношеския национален отбор до 17 г. на Италия. След това се насочва към плажния футбол, където е доста успешен. Влиза и в националния отбор за световното първенство през 2008 г., като италианците стигат до финал, където губят с 3:5 от Бразилия. Единият от головете е на Марадона-младши.

34-годишният Диего продължава да играе футбол из аматьорските лиги на Италия, като дори е съотборник със сина на треньора на ЦСКА Бруно Акрапович в “Афро Наполи”. Той научи новината в болницата, където се лекуваше от коронавирус. Минути след това бе изписан, но нямаше как да стигне до погребението.

Другата официално призната дъщеря е Хана Марадона Сабалайн. Тя е родена на 4 април 1996 г. Нейната майка Валерия е била само на 18 години, когато се засича с Диего в дома на агента му Гиермо Копола и започват връзка. Три години по-късно тя печели делото за бащинството и Марадона започва да плаща алименти на момичето.

Хана се запознава с баща си чак през 2005 г. във фитнес в Палермо. В момента тя е модел на бельо и доста известна в тези кръгове.. Валерия обаче никога не е говорила за връзката си с Диего и иска да остане така. В момента си има семейство и е далеч от медии и публика.

От 2000 до 2005 г. Марадона е в Куба, където лекува зависимостта си от наркотиците. И успява да остави цели 4 деца по последни данни. Това са Хуана, Лу, Хавелито и последният в редицата Хуанито.

Личният адвокат на звездата призна, че клиентът му е вършил доста буйни неща по време на престоя си на Острова на свободата. Първите трима са му били представени на погребението на Фидел Кастро. Той смятал да ги признае, но не му стигнало времето. Според източници от Куба обаче и на четиримата той е вписан в акта за раждане като баща. Защото в социалистическата система трудно можеш да скриеш това дори ако си световна знаменитост.

И накрая идват двамата, които се борят да бъдат признати. Историята на 25-годишната Мегали Гил е потресаваща. Тя е оставана в дом за сираци още след раждането си и е осиновена.

“Винаги съм знаела, че съм осиновена и името на биологичната ми майка. Преди години тя ми се обади, за да ми каже, че баща ми е Марадона. Но той не знаел за същестуването ми. Опитах се да се свържа с него чрез адвоката му Матиас Морла. Обещаха дори да се срещнем, след което изчезнаха. Ще оставя семейството му да се прости с него, след което продължавам със съдебното дело за бащинство”, обясни брюнетката в инстаграм след смъртта на Диего, припомня 24 часа. Тя е родена на 19 декември 1995 година.

И накрая е Сантяго Лара, който научава новината от майка си, когато тя е на смъртното си легло. Бившата сервитьорка Наталия Гарат умира от рак на белите дробове през 2005 г. Сантяго е отгледан от нейния приятел Марсело Лара, когото винаги е смятал за свой баща. Наталия била за кратко и модел, когато станала свалката с Диего.

Сантяго стана звезда още на 13 г., когато бе разкрита тайната му. И по телевизията се появи точното копие на Диего като малък Същите очи, същата коса. И от този момент се бори да бъде признат. Неговият адвокат дори поиска ексхумация на тялото на Марадона, за да може да бъде взета ДНК. Все още обаче няма решение по неговото искане.

А в момента никой не се наема да твърди, че само това са плодовете на парите на Диего. Когато ги имаше!

#Диего Марадона #Марадона

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »