Скандално жълтата Албена Вулева лъсна в сайт за еротични модели (СНИМКА)

Скандално жълтата Албена Вулева лъсна в сайт за еротични модели (СНИМКА)
A A+ A++ A

По чисто голи гърди лъсна бившата телевизионна водеща Албена Вулева! Нейни снимки без дрехи са получени в редакцията на "България Днес".

На кадрите журналистката не се свени да остава без горнище или само по еротично бельо. На един от фотосите Вулева е дегизирана в садо-мазо стил, с кожени презрамки вместо сутиен и палка в ръка. На друга снимка е поседнала чисто гола на тревата, облегната на строителна количка. На третия кадър е с белезници и бял пух и отново е изпъчила силиконовите си гърди.

Оказва се, че фотосесиите са за световно популярен еротичен сайт. В него потребителите публикуват свои голи снимки и видеа срещу заплащане от страна на потребителите, които са ги последвали. Голям процент от парите се прибират именно от разголения интернет модел. Албена Вулева може да бъде последвана срещу абонамент от 10 долара месечно. До момента тя има общо 60 еротични публикации, които обаче са заключени и са видими само за платилите исканата от нея сума. Профилът й към момента е харесан 388 пъти.

Хапливата жълта журналистка има опит с разголването пред фотоапарата. Още през 2008 година тя засне гола фотосесия за списание "Плейбой". Част от кадрите дори бяха пред стария вече парламент, заради което предизвикаха остра реакция у мнозина. Вулева отнесе и куп подигравки заради твърде скромния си бюст тогава. Затова преди няколко години тя легна под скалпела, напълни деколтето със силиконови импланти и сега изглежда много по-секси.

Според запознати позабравената водеща е сериозно закъсала с парите и търси всякакви начини да заработи нещо. Тя отдавна е изхарчила хонорара си, който взе за участието си в "Биг брадър" преди две години. Оттогава Вулева няма никакви постоянни доходи.

Неотдавна Вулева дори започна да предлага "претоплена манджа" срещу заплащане. Бившата тв водеща продава абонаменти за канал, в който излъчва първия сезон от предаването "Сигнално жълто", с което стана популярна преди години. От 9,99 до 50 лв. събира дъщерята на Людмила Захажаева, за да пуска стари видеа на нови фенове.

Самата Вулева в момента има предостатъчно време да обслужва новите си виртуални начинания. Тя прекарва по цял ден у дома. Водещата е критична към строгите мерки и затварянето на заведения и молове. По време на пандемията тя опита да привлече още повече вниманието към себе си, като прави видеа на живо в социалната мрежа инстаграм, а вместо микрофон използва вибратор. "Всичко е затворено. Не може да се разхождам никъде заради една голяма група хора, които се разхождат без маски. Излязох за малко навън и срещнах над 30 души, които нямат нищо по лицето си", жалваше се неотдавна Вулева.

В началото на годината бившата водеща бе замесена в друг сексскандал. Неин профил в социалните мрежи беше блокиран заради неприлични снимки. "Блокирана съм на другия профил, защото някой друг ми изпрати снимка на х** си. Единственото обяснение на този нелеп акт е съобщението, че всяка държава си има свой екип, който следи за чатовете! Естествено, нашите са толкова тъпи, злобни, нещастни, малки, комплексирани мишки, че блокират мен вместо ексхибициониста", разясни тогава самата Вулева.

#Албена Вулева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »