Най-сладкото нещо в мрежата днес: Коала се влюби в коледното дърво на австралийско семейство (ВИДЕО/СНИМКИ)

Най-сладкото нещо в мрежата днес: Коала се влюби в коледното дърво на австралийско семейство (ВИДЕО/СНИМКИ)
A A+ A++ A

Коалата, която вече е откраднал сърцата ни за Коледа. 

Австралийско семейство не можеше да повярва на очите си, когато се прибра вкъщи в сряда, за да открие коала, спокойно кацнала на тяхното коледно дърво.

16-годишната Тейла Маккормик знаела, че нещо не е наред, в минутата, в която минава през входната врата на дома си в Аделаида. 

„Кучето отиде направо до коледното дърво и душеше наоколо, а мама смяташе, че това е малко странно“, каза Маккормик пред Матилда Бозли от The Guardian . 

Непълнолетната коала , която Маккормик нарекла Дафни, била заплетена в светлините на дървото и продължавала да се опитва да изяде листата - докато не осъзнала, че са пластмасови. 

Маккормик била оставила входната врата отворена за кучето си, докато семейството било навън за обяд. Майка й Аманда Маккормик вярва, че Дафни  може да е прекарала поне три часа сама в къщата. 

Коала в коледно дърво
Коала се опита да изяде листата на коледното дърво - преди да разбере, че са пластмасови. 
mcqueen1004 / TikTok

„Помислих си:„ Това шега ли е? “ Мислех, че едно от децата ми може да е сложило мека играчка там, но не, беше на живо “, каза Аманда пред The ​​Guardian. "И преди сме ги имали на дърветата си, но не и на нашето коледно дърво. Сигурно е влязла, когато вратите бяха отворени." 

Но Аманда не била единственият човек, който първоначално помислила коалата за шега. Когато се обадила на Аделаида и Hills Koala Rescue , операторът на горещата линия помислил, че се шегува. 

По-късно организацията сподели снимки на Дафни на страницата си във Фейсбук и заяви.

Dee Hearne-Hellon, съосновател на спасителната група, каза пред The ​​Guardian, че Daphne - жена, за която се смята, че е на около три или четири години - вероятно е била заинтригувана от дървото . 

Коледна елха на Коала

"Те са любопитни и са в предградията, ако видят нещо, което искат да разгледат, просто ще влязат и ще погледнат."

Организацията заяви пред 9News , че е спасила коали от детски колички, метли, колички за играчки, велосипеди и дори кокошарници. Но на елха било за първи път.

Маккормик публикува видео на TikTok с Дафни на коледната елха на семейството, което е получило близо 400 000 гледания по време на писането.

По-късно тийнейджърът сподели клип от доброволци, които пускат Дафне близо до дома на семейството, след като отлепили коалата от пластмасовите листа. 

Докато Дафни може вече да не е звездата на коледното им дърво, Маккормикс все още планира да се грижи за нея. И никога няма да забравят как тя е направила празника им запомнящ се.

 

#коала #Коледна елха

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Околна среда
Последно от Околна среда

Всички новини от Околна среда »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници