Полицаи разбиха незаконна подвижна бензиностанция

Полицаи разбиха незаконна подвижна бензиностанция
МВР
A A+ A++ A

Незаконна бензиностанция разбиха полицаи от Гурково. До разкриването на незаконната дейност се стигнало, след като на 1 декември, на уширение на третокласен път между Гурково и с. Конаре, била извършена полицейска проверка на товарен автомобил „Ивеко Дейли“ с намиращи се в него баща и син - на 49 и на 19 години. В товарния отсек на автомобила служители на Участък - Гурково при РУ – Казанлък открили помпа с разпънати маркучи и осем метални варела с вместимост от 200 литра, съдържащи различно количество дизелово гориво.

При последвала допълнителна проверка в дома на двамата в Гурково е установен гараж, пригоден за продажба на горива. Там полицаите открили съд с вместимост от 1000 литра, съдържащ дизелово гориво, с прикрепени брояч и пистолет за зареждане на горивото. В помещението са намерени и различни по вместимост пластмасови бутилки, съдържащи бензин и дизелово гориво. Иззети са общо 1700 литра дизелово гориво и 130 литра бензин, както и товарният автомобил.

Двамата са задържани за срок до 24 часа. В РУ - Казанлък е започната проверка за извършено престъпление по чл. 234 от НК, която продължава съвместно със служители на Агенция „Митници“, Пловдив.



#полиция #Гурково #арест #баща #син #незаконна бензиностанция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »