Андреа се забърка в пореден скандал - този път с Глория Петкова

Андреа се забърка в пореден скандал - този път с Глория Петкова
A A+ A++ A

Неуместно според почитателите на Андреа изказване вкара Глория Петкова в онлайн приключение. Обидни думи и заплахи получава моделът от агресивни тинейджъри, които защитават Андреа. Глория остава втрещена, след като десетки почитатели на чалга звездата започват дори да й пишат лични съобщения, в които я упрекват за изказванията, търсят й сметка защо си позволява да говори така за тяхната любимка и търсят извинение за изречените думи.

Повод за тази война става изказване на Глория в рубриката на "Мармалад" "10-те най-". Предаването беше посветено на "БГ дуети с чужди звезди". В класацията Андреа взе последното място за дуетите си с реге звездата Шаги. Глория попита кой е платил за тези дуети, след което подчерта, че поздравява Андреа.

"Искам да не звуча грубо и да кажа браво на момичето и браво на спонсора", каза Петкова в ефир.

Това нейно изказване породи гневната вълна на агресия и заплахи. Ругатните бликат от думите на тинейджърите, а Глория моли родителите им да им дадат учебник в ръка и да им спрат чалгата.

От своя страна Андреа също не остана длъжна на продукцията. Освен че се е обидила от язвителния коментар на Глория, бившата на Кобрата се дразни и на позицията, която й е отредена. Тя е категорична, че мястото й в подобен тип класация определено не е последното.

"Благодаря "Мармалад", че съм включена в тази класация! Само един съвет, когато си в подобна класация, според мен е редно да се има предвид не кой е платил дуета с международната звезда и коя точно е тя. А това колко голям успех и до колко територии в световен мащаб е достигнала... Дано за в бъдеще, когато правите "класации", да имате малко по-компетентно мнение за такива проекти и целта, която имат, и какъв точно е успехът, свързан с тях", пише Андреа в своя профил, цитирана от "България Днес".

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"