Плашещо! Обвиняват личния лекар на Марадона в предумишлено убийство

Плашещо! Обвиняват личния лекар на Марадона в предумишлено убийство
A A+ A++ A

Ситуацията около смъртта на аржентинската легенда Диего Армандо Марадона става все по-заплетена. Според световните медии, в родината на Марадона вече тече разследване за предумишлено убийство, породено от лекарска небрежност.

То е започнало в неделя сутрин, като прокурорите са наредили да бъде претърсен домът на лекуващия лекар на Марадона – Леополдо Луке. Освен неговата къща, следователите трябва да направят оглед както на неговия офис, така и на кабинета му.

Аржентинските медии вече разпространиха кадри как полицията нахлува в клиниката, я която лекарят работи.

Разследването е било наложително, след като две от дъщерите на Марадона – Далма и Джанина са декларирали, че не са сигурни, че медикаментите, с които е лекуван баща им, са били най-правилните.

Миналата седмица пък адвокатът на Марадона – Матиас Морла също поиска разследване, след като обяви, че линейката, която е била повикана в дома на бившия футболист, когато той е получил сърдечна недостатъчност, е закъсняла прекалено много.

От думите на вече разпитани свидетели - между Марадона и Луке 6 дни преди смъртта на легендата е имало страхотно спречкване. Стигнало се е дори до бутане на медика от страна на 60-годишната звезда. Марадона е псувал жестоко и е изгонил Луке от къщата си в Тигре, където след дни издъхна докато се възстановяваше от операция на мозъка.

#Марадона #Диего Марадона

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »