Марадона едва бе погребан, а вече официално искат ексхумация на тялото му

Марадона едва бе погребан, а вече официално искат ексхумация на тялото му
A A+ A++ A

По-малко от 24 часа след погребението на великия Диего Марадона бе поискано ексхумирането на тялото му. Адвокат Хосе Нунес е внесъл молба от името на 19-годишния Сантяго Лара в съда в Ла Плата, в което се искат данни от аутопсията, достъп до тялото и вземането на ДНК, за да може клиентът му да докаже, че Диего е негов баща.

Двамата са започнали битката още през 2014 г., но срещат сериозни трудности срещу звездните адвокати на Марадона. Сантяго е син на сервитьорката Наталия Гарат, която умира едва на 23 години от рак на белите дробове. Нейният приятел Марсело Лара отглежда детето като свое, но му признава, че не е негов баща.

Наталия имала 7-годишна връзка с Марадона. В момента и 24-годишната брюнетка Мегали Гил също води дела, за да докаже, че Диего е неин баща. Марадона има пет официални деца. Две са от съпругата му Клаудия Вилафлане. Това са дъщерите му Далма (32 г.) и Джанина (30 г.). 7-годишният Диего Фернандо е от дългата му връзка с Вероника Охеда. Охеда се оплака, че Виляфран не я е допуснала до погребението.

След дълги съдебни битки Марадона бе принуден за признае сина си Диего-младши, който е най-голямото му дете от времето, когато играеше в Неапол. Диего-младши е бивш национал на Италия по плажен футбол. 23-годишната Хана също спечели делото и Диего бе принуден да я признае.

Все още не е ясно какви претенции ще има и "кубинското трио" - Хоана, Лу и Хавелито. Адвокатът на Марадона призна, че те са му се представили по време на погребението на Фидел Кастро. Те са от годините, когато Диего се лекуваше от наркотична зависимост в Куба.

 

#Диего Марадона #Марадона #ексхумация

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »