И двамата родители на убитите деца в Сандански са в ареста

И двамата родители на убитите деца в Сандански са в ареста
МВР
A A+ A++ A

Продължава разследването за убийството на две малки деца на 3 и 5 години в Сандански. Кървавата трагедия се разиграва вчера вечерта. По информация на Нова телевизия са задържани майката и бащата на убитите деца.

Двамата в момента са в развод. Жената от няколко месеца е работила като касиерка в училище, а бащата е горски служител. По неофициална информация за жестокото деяние е заподозряна майката на децата.

„Има започнато досъдебно производство за убийство. Касае се за двойно убиство на дете на 3 г. и дете на 5 г. - братче и сестриче. Извършват се активни действия по разследването. На този етап не бихме могли да ви дадем повече информация, освен, че имаме насоки за извършителя на престъплението и има задържано лице”, посочи Весела Стоилова от Окръжна прокуратура Благоевград.

“Сигналът е подаден в полицията около 17:30 часа и колегите са реагирали моментално”, заяви Дойчин Дойчинов,  директор на ОДМВР Благоевград. – „Кой го е подал?”- „На този етап не можем да коментираме повече”,  заяви той.



#Сандански #убийство #деца #арест #майка #баща #полиция #разследване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"