56-годишната учителка Елена натрупа богатство чрез сексуслуги по време на локдауна

56-годишната учителка Елена натрупа богатство чрез сексуслуги по време на локдауна
A A+ A++ A

Карабинерите от намиращия се на 50-ина километра западно от Генуа пристанищен град Савона засякоха учителка-жрица, която правела яки пари и в наложения заради коронавируса локдаун.

Сексапилната дама била изключително изобретателна в двойнствения си живот – в часовете си по италианска литература в местната вечерна гимназия и в школата на близък затвор тя се представяла в строги тоалети.

Вестник "Стампа" и още куп италиански медии подчертават, че освен царица на дегизирането, даскалицата жрица била и много умела лъжкиня. Защото Елена, както се вписала в няколко сайта за платена любов, се представяла за 45-годишна, а всъщност била на 56! Но била активна спортистка и ако се вярва на разпитани в полицията нейни почитатели, била заредена със страхотна секс енергия и възрастта въобще не й личала, особено в предпочитаните от нея полутъмни спални.

Ценоразписът й бил между 100 и 200 евро на сеанс в зависимост от неговото времетраене и конкретните "услуги", като за силите на реда чистите й пригоди на месец надхвърляли 8 000 евро. Т.е. печелела добре в тези трудни карантинни временна, джиткала между училищата и гарсониерите за платена любов с луксозен "Ягуар", носела само маркови дрехи.

Най-интересното в случая обаче е, че Елена не може да бъде подведена под съдебна отговорност заради нейния двойнствен живот, тъй като доброволната проституция в Италия не е забранена. За противозаконно поведение в условията на локдаун обаче могат да бъдат дадени под съд към 70 нейни клиенти. Пред Темида ще бъдат изправени съпругът на жрицата и двама негови приятели.

#Генуа #учителка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »