Модни и стилни на фона на продължаващата пандемия

Модни и стилни на фона на продължаващата пандемия
pixabay.com
A A+ A++ A

Тенденциите за есен-зима 2020-2021 г. акцентират върху изчистена линия, грация и изразена индивидуалност

Когато говорим за чисто човешкия стремеж към елегантност и хубав външен вид, истината е една: никоя обстановка – пандемична, военна или друга – колкото и да е стагнираща да е тя, не може да го спре. Модата е част от нас самите, от потребността ни за самоидентифициране с обществото и със собствената ни нагласа за красивото. През последната година наблюдаваме процес в модното развитие, при който бе прибавен още един елемент – аксесоар, едновременно задължителен и нужен, но не и досаден, ако бъде успешно вместен в общия ни тоалет – маската за лице.

Модни дрехи българско производство

Съществува едно неписано правило за всеки, който поставя индивидуалността и уникалността на сред най-важните си приоритети. За да изпъкнем, трябва да носим оригинални марки, които в България най-често са реплики. Тогава, какво е решението? Отговорът е ясен: за да бъдем в крак с модата, но и сигурни в качеството и устойчивостта, избираме българското. Това ни гарантира неповторимост и изпъкване. Сред предложенията в онлайн магазин „Евиза“ ще преоткриете представите си за дамско, мъжко и дамско облекло, тъй като всяко изделие достойно съперничи с всеизвестните по света марки – а дори го и надминава. Лимитът е небето – този принцип е заложен в мисията на успешния български производител на дрехи и текстил. В онлайн магазина на „Евиза“ артикулите са съобразени както с модните тенденции, така и с неостаряващи класики. За всеки вкус има поне няколко решения, с които ще се отличите от останалите.

Тенденции в модата за сезони есен и зима 2020-2021

Есента със своите неустоими багри и зимата с обещаващата си бяла прелест ни приканва да изберем от последните трендове, които се базират на изчистена елегантност в линиите, земни, но и небесни тонове. Предвид ситуацията с разпространението на вируса КОВИД-19, се налага да избягваме струпване на множество хора в затворени пространства, поради което на ход е т. нар. уличен стил (street style), акцентиращ върху модата на връхните и горните топли дрехи.

Нека разгледаме какво е актуално за сезоните сега:

Секси панталони

Прилепналите, имитиращи кожа изи изцяло кожени, те няма да ви оставят незабелязани. Макар инвазията на шалвара да е факт, женствеността си остава предпочитана. Това се изразява и в завръщането на чарлстона – например, една неустоима комбинация от кожа и тюл ще ви направи зашеметяващи. Формите са подчертани. За 2020-2021 година можете да изберете и нюанси на синьото или червеното, в зависимост от това кой от тези основни цветове подхожда на цвета на кожата ви. А ако желаете още повече да се откроите, комбинирайте дрехите си с авангардна чанта, и нестандартни по размер и форма токчета.

Панталони гръндж

Живеем в динамична, интересна епоха, която събира фешън тенденциите от 70-те, 80-те и 90-те години на 20-ти век. За любителите на грънджа и нестандартните форми има добра новина – все още на мода са широките крачоли, които стоят ефектно, когато са вкарани в боти или ботуши на средни или високи токчета. Кожените шалвари са търсени и предпочитани от хората, които са почитатели на екстравагантното, а и чисто практически, те представляват правилното решение, ако не сте доволни от формата на краката си.

Клинове и туники със сатен

Клиновете са идеално решение за студените месеци, а в комбинация с туника можете да прикриете коремче или широк ханш, за сметка на което да покажете добре оформените си крака. Цветовете, модерни сега, са топлите, като особено се налагат земните: кремаво, охра, пясък, камила, бежово – всеки цвят, свързан със земята, за който се досещате. Кафявите тонове също са на мода, като можете да ги съчатаете с подходяща туника, в която има сатен.

Онлайн магазин „Евиза“ ви предлага изключителната възможност да изберете своя сатен и да поръчате изработка на желаната от вас дреха. Ще намерите актуалните за тази година цветове, както и класики в черно, в бяло и в сиви нюанси. Сатенът е нежност, мекота, чар и сексапил, и с него винаги ще бъдете забелязани, където и да се намирате.

Палта и еко елеци

Сред най-последните модни тенденции са палтата в класическа линия, както и тези с еко кожа, особено подходящи за по-студените месеци на годината. Талията често е подчертана и при двата варианта. Можете да ги съчетаете както с неплътен панталон, така и с кожена мини пола. Такова палто идеално си отива с различни дрехи и аксесоари в черно, сиво или синьо.

Естествените тонове са най-актуални за сезони есен-зима 2020-2021 г. Те допълват с нежен чар горната дреха, придавайки й мекота. Има различни предложения за палта и елеци. Вталените еко елеци са хит сред дамите днес, защото с придобиването на такъв модел печелят едновременно топлина и шикозност.

Тигрови и леопардови щампи

Друг хит сред предпочитанията за 2020-2021 са тигровите и леопардовите шарки. Дали ще изберете палто, елек или блуза, вие със сигурност ще бъдете в крак с модата, ако се спрете на този вид щампи. Те си пасват перфектно със сини дънки, шарени аксесоари, както и с черни, бели или кафяви обувки.

Жилетки в класически и земни цветове

Жилетката е неизменна ччаст от облеклото за студените месеци на годината. Предложенията, които са актуални, варират от жълто, преминават към всички нюанси на земното и стигат до сиво-синьо – подобно на природен пейзаж, обхващащ небето и земята – така, както изглеждат през есента и зимата. Със сигурност ще направите впечатление, ако изберете подобна комбинация, независимо дали е за ежеднението ви или за специален повод, където смело можете да съчетаете маска в тон с жилетка.

Аксесоарите

Ботуши в кремави цветове

Актуални са фънки ботуши, стигащи до под коляното, които се „намачкват“ докато ходите пеша. Те са подходящи с черна рокля или широк блейзер, както и с палто в модерен цвят. Тази година на ход са и ботушите с фин, но стабилен ток, както и такива с много тънко токче. Има и друга новина – завръща се модата и на прилепналите по крака високи ботуши, които се съчетават красиво с къса кожена или вълнена поличка.

Обувките – да се даде воля на женствеността

Подчертана елегантност, тънки токчета и ненатрапващи се елементи са търсени и предпочитани. Унисексът тази година е на заден план, в търсене на женското у жената, изразено в модните дрехи и аксесоари.

 

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"