Ман Юнайтед си връща Роналдо с грандиозна оферта

Ман Юнайтед си връща Роналдо с грандиозна оферта
A A+ A++ A

Грандът Манчестър Юнайтед е направил официално предложение, за да си върне клубната легенда Кристиано Роналдо. Португалският вестник „Record“ твърди, че „червените дяволи" са имали разговори с неговия агент Жорже Мендес, като са отправили доста солидно предложение, върху което Роналдо да размишлява.

Петкратният носител на „Златната топка“ обаче, който навършва 36 години през февруари, - очевидно засега остава напълно фокусиран в настоящия клуб си Ювентус.

Роналдо се присъедини към „червените дяволи“ от Спортинг Лисабон през 2003 година и вкара 118 гола в 292 мача. Той спечели с клуба три поредни титли във Висшата лига, както и една Шампионска лига през 2008 година. На „Олд Трафорд“ той взе и първата си „Златна топка“.

През 2009 година той премина ва Реал, където за девет сезона спечели още четири „Златни топки“ и реализира невероятните 450 гола в само 438 мача. Също така във витрината му дойдоха още четири титли от Шампионската лига.

Ювентус обаче успя да го закупи през 2018 година, а оттогава Роналдо спечели две титли в Серия А, като в същото време отбеляза 71 гола в 94 мача.

Докладите обаче твърдят, че италианците обмислят промяна на поколението и вече се вижда, че опитват да наложат млади момчета, включително Матайс де Лихт, Федерико Киеза и Деян Кулушевски.

В тежката финансова ситуация, причинена от коронавируса, високата заплата на Роналдо също се смята за нарастващ проблем, тъй като шефовете на клуба отчаяно се опитват да закрепят бюджета си. И тъй като договорът на Роналдо изтича след 18 месеца, се смята, че от Юве са готови да го продадат. Основен кандидат за неговия подпис обаче се твърди, че е Пари Сен Жермен.

#Манчестър Юнайтед #Роналдо

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »