Нора Недкова и Мегз завъртяха Карбовски в холивудската сага за секс-изнудвания и нелоялност

Нора Недкова и Мегз завъртяха Карбовски в холивудската сага за секс-изнудвания и нелоялност
A A+ A++ A

Плеймейтката Нора Недкова и риалити звездата и дизайнерка Меглена Каканашева взривиха мрежата с излияния, които дават да се разбере, че устатият журналист Мартин Карбовски е секс насилник и измамник в професионалната сфера. По техни твърдения...

Тунинг-бейбито Нора и по-лесно палещата от напалм Мегз пуснаха статусти във Фейса, които меко казано представят Карбовски в стряскащи краски.

Скандалът досущ наподобява набиращите отдавна скорост в Холивуд разкрития за секс срещу роли във филми или насилие срещу беззащитни жени, при които популярни режисьори и актьори заставят дами да вършат неща извън профи задълженията им.

Недкова обвини Карбовски, че е пуснал тв материал в суров вид, без да иска разрешение от Нора и така я е злепоставил, газейки всякакви морални норми.

Веднага темата бе продължена от Мегз, която директно обяви, че топ журналистът си е искал секс от нея, за да присъства тя в предаванията му. Освен това дизайнерката спомена Николета Лозанова и други момичета като потърпевши, които Карбовски е карал да му "духат". 

Чутовната драма придоби плашещи лавинообразни размери чрез коментари под публикациите на Нора и Мегз, където самият Мартин Карбовски не издържа и се включи. С мнение, подкопаващо авторитета на Карбовски, се изказа и хомосексуалист №1 у нас - Елза Парини.

Цялата история прилича донякъде и на скалъпена, по модела "няма лоша реклама", защото в противен случай нещата стават доста сериозни. Можете да се убедите сами по-долу:

#Мегз #Нора Недкова #Мартин Карбовски #сексскандал

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »