Травма ще попречи на Гришо да възпламени зрителите на Sofia Open 2020

Травма ще попречи на Гришо да възпламени зрителите на Sofia Open 2020
A A+ A++ A

Григор Димитров няма да участва на тазгодишното издание на Sofia Open. Това съобщиха организаторите на турнира в публикация във Facebook, като информацията е официална и е дошла от щаба на първата ни ракета.

„В навечерието на турнира организаторите на Sofia Open 2020 бяха информирани от екипа на Григор Димитров, че поради контузия той няма да може да се възползва от запазената за него „уайлд кард“ за участие в домашния турнир. Изразяваме нашето съжаление за отсъствието на най-добрия български тенисист и му желаем бързо възстановяване“ гласи изявлението на организаторите на турнира в столицата.

Григор Димитров получи контузия в глезена по време на полуфиналния си мач срещу Дан Еванс на турнира във Виена миналата седмица. Именно заради тази травма световният №18 се отказа от участие на провеждащия се в момента Мастърс турнир в Париж. Родните фенове се надяваха няколкото дни почивка да помогнат на първата ни ракета да се възстанови за турнира в София, но за съжаление това няма да се случи.

Последното участие на Димитров на Sofia Open бе през 2017 г., когато спечели титлата след победа над Давид Гофен на финала.

#Григор Димиров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"