Борисов каза затваря ли пак страната в ексклузивно ВИДЕО и отсече: Готвеха ни пуч, защото ги е яд, че работим

Борисов каза затваря ли пак страната в ексклузивно ВИДЕО и отсече: Готвеха ни пуч, защото ги е яд, че работим
A A+ A++ A

"Няма да затваряме държавата!" Това отсече премиерът Бойко Борисов, който в късния следобед се включи на живо във Фейсбук, пак от резиденцията си в полите на Витоша - вила "Секвоя".

Ето какво заяви той, отдолу има и видео с изказването му.

"В началото не знаехме много за вируса, затова имаше по-строги мерки. Сега обаче сме много по-уверени и знаем точно какво трябва да направим! Здравите трябва да работят, заразените да се карантинират, а болните да получават бързо и правилно лечение. Спокойни сме, защото подкрепихме болниците, лекарите, сестрите, санитарите, полицаите, пожарникарите, здравните работници. Те ще се справят с натиска. С министрите ще продължим да помагаме - на първа линия, всеки при сектора си, ще се грижим за хората и бизнеса. Гладен човек няма да остане! А когато през пролетта има ваксина, много бързо ще се възстановим от кризата.

Управляваме успешно пандемията и опонентите ни много ги е яд. Готвеха ни пуч. Особено активни бяха отровните сайтове за фалшиви новини. И до ден днешен продължават да лъжат от мое име. Тези хора нямат срам. За радост гражданите не им повярваха. Защото планът им беше елементарен: да няма парламент, да няма бюджет, да няма финансиране за мерките. Така държавата щеше да фалира и вината щеше да се хвърли върху нас. Без Народно събрание и без правителство, едноличната власт щеше да е в президента. Не им се получи. Още сме първа политическа сила и ще оправдаем доверието на хората. Те очакват от нас работа, а ние в това сме най-добри.

Битката ни срещу вируса продължава. Преодолим е. Ако спазваме мерките и сме отговорни - ще се справим.

#Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »