Гала е твърдо против антибиотиците, бори КОВИД с витамини

Гала е твърдо против антибиотиците, бори КОВИД с витамини
A A+ A++ A

Тв водещата Гала, която е заразена с коронавирус, продължава лечението си у дома и към момента се чувства добре. Предаването "На кафе" продължава да се излъчва - онлайнм а тази сутрин сподели, че симптомите, които продължава да има са температура, болки в мускулите и ужасно главоболие, което почти не се повлиява от хапчета. За разлика от повечето боледуващи, тя все още има вкус, както и обоняние.

В онлайн включването, тя сподели, че за себе си не се страхува, но е притеснена за възрастната си майка.

Съвсем скоро, в интервю за столичен ежедневник, Гала разказа още, че не приема никакви хапчета, предписани и от лекаря, а използва собствена методика на лечение, като набляга на приема на витамини.

"Доста витамини - А, D, цинк, кверцетин, селен, мелатонин, който хората обикновено свързват със съня, но има добър ефект в този случай. Има и един кортикостероид и антибиотик, които аз не пия, и общо взето се тъпча само с витамините. Признавам си, че е малко на своя глава, и около мен всички ми се карат. Но на фона на всичко, което изчетох и през което другите хора са минали и минават с COVID, аз се водя сравнително леко минаваща през вируса. Затова не виждам защо да пия антибиотик, който не влияе на вирусите. Антибиотиците са за бактериални инфекции" - споделя водещата.

 

#Гала #витамини #коронавирус

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"