Млада жена от Монтана отдавна искала смъртта на стария си любовник, двама приятели й помогнаха да я получи

Млада жена от Монтана отдавна искала смъртта на стария си любовник, двама приятели й помогнаха да я получи
A A+ A++ A

Жестоко убийство потресе жителите на Монтана. 32-годишна жена и двама нейни приятели са уличени в убийството на 63-годишния ѝ любовник. Жителите на квартал "Огоста“ съобщават във Фейсбук, че жената отдавна искала да се отърве от бившия си, защото я тормозел. За целта тя довела двама приятели под предлог да пийнат и хапнат в дома ѝ, пише "Телеграф“.

Вечерта тръгнала както си му е редът. Имало богато угощение, жената приготвила любимите гозби на мъжа. Двамата ѝ приятели, които са съответно на 32 и 41 години, също се нагостили прилично. Покрай мезето обаче вървял и алкохолът. Цялата компания употребила голямо количество ракия. Между мъжете избухнал спор за домакинята. Двамата по-млади се нахвърлили върху възрастния с юмруци. Успели да го повалят на пода и го довършили с ритници, а единият дори му скочил няколко пъти трипешката. След като зверски го умъртвили, двамата авери на жената седнали да си допият и си тръгнали.

По данни на Областната дирекция на МВР в 10:30 часа е получен сигнал от МБАЛ – Монтана, отделение по Съдебна медицина, че в секционна зала на патоанатомията е докаран труп на мъж, който е починал вследствие на нанесен му предния ден побой. В документите – съобщение за смърт, е посочено като причина – убийство. Трупът е установен, че е на 63-годишен жител от село Николово, община Монтана.

По главата и лицето му имало следи от удари и кръвоизливи. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия служители на РУ - Монтана по "горещи" следи са установили трима жители на монтанския кв. "Огоста", за които има данни, че са съпричастни към извършеното престъпление – жена на 32 г. и двама мъже на 33 г., и 41 г.

Тримата са задържани в полицейския арест на РУ Монтана за срок до 24 часа. По случая е извършен оглед на местопроизшествие в къща в кв. "Огоста", където при почерпка възникнал скандал и побой между починалия и тримата задържани. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 115 от НК. Действията по разследването продължават под наблюдението на Окръжна прокуратура град Монтана.

#Монтана

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"