Един от най-известните рапъри у нас остана без книжка за 2 г., направи голям цирк пред катаджии

Един от най-известните рапъри у нас остана без книжка за 2 г., направи голям цирк пред катаджии
A A+ A++ A

Един от най-известните в национален мащаб бургаски рапъри – 37-годишният Михаил Митев Ф.О. е останал без книжка след рутинна проверка в жк „Изгрев“,пише Флагман.бг.

Бургазлията ще трябва да плати 2000 лв. глоба, а свидетелството му за управление на МПС ще бъде отнето за 2 години, тъй като той е отказал тест за наркотици.

Първоначалната информация на Флагман.БГ за случката, която се разиграла вчера около 17 ч., бе, че рапарът е арестуван пред известно заведение в комплекса и откаран с полиция до най-близкото РУ на полицията. Още вчера, наш репортер разговаря със съпругата на Митев, която е и негов PR, тогава тя категорично отрече: „Няма такова нещо, той в момента дори е до мен“, каза Преслава Пеева. Действително, от пресцентъра на ОДМВР-Бургас също потвърдиха, че той не е бил задържан.

Впоследствие колегите от Флагман.бг узнаха цялата истина. Действително рапърът, чийто нов сингъл „Хейтър“ трябва да излезе днес на официалния му канал в youtube, е бил спрян за проверка. Той е шофирал тъмен на цвят кабриолет Ауди по ул. „Петко Задгорски“, когато екип на Пето РУ го е отбил от пътя в района на заведение „Романс“. Полицаите прегледали за валидност всичките му документи, които били изрядни, но на място бил повикан екип на Пътна полиция, за да се извърши проверка с дрегер и драг тест. 

На втория рапърът категорично отказал да се подложи, което автоматично води до определеното от ЗДвП наказание – 2000 лв. глоба и 2 години без книжка. Информацията бе потвърдена и от пресцентъра на полицията в Бургас. Съвсем възможна обаче изглежда хипотезата Митев да обжалва санкцията. 

Бургаският рапър стана известен преди около 10 години с бързия си език, текстовете, отразяващи живота в комплексите и изключителната си активност на хип хоп сцената. Той има редица проекти с някои от най-значимите имена в модерната рап история на България като Dim4ou, DenYo, Bisollini, 2ofUs, Gaza, Керанв, Маната и Jay. През последната година той има редица дуетни изпълнения с половинката си PEEVA.

Своята версия за случката внесе и половинката на рапъра - Преслава. Тя обясни създалата се вчера ситуация: "Излизахме от вкъщи, Мишо беше забравил да включи фаровете и го спряха за проверка. Искаха да го тестват с дрегер за алкохол, не за наркотици, но той отказа. Имаше много свидетели, не знам кому беше нужно да се създава цялата тази драма".

#Бургас #катаджии #рапър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"