98-ми ден на антиправителствени протести: "Оставка" ехти пред сградата на Съдебната палата

98-ми ден на антиправителствени протести: "Оставка" ехти пред сградата на Съдебната палата
A A+ A++ A

98-ми ден на антиправителствени протести. Недоволните настояват за оставка на правителството на Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев.

И тази сряда протестът започна пред сградата на Съдебната палата. Акцията, озаглавена "Правосъдие без каскет", е организирана от инициативата "Правосъдие за всеки".

Основен акцент в днешните изказвания на протестиращите е изслушването на Гешев по-рано през деня в правната парламентарна комисия. "Главният прокурор Иван Гешев днес показа пълната несъстоятелност на работата на прокуратурата не само в последните 8 месеца, а в последните години", коментираха те, цитирани от БГНЕС.

Снощи адвокат Николай Хаджигенов от „Отровното трио“ обяви, че на петото Велико народно въстание в петък ще присъстват четирима чуждестранни евродепутати.

Арман Бабикян акцентира върху вчерашното посещение в Козлодуй, откъдето обяви, че ще има увеличение на пенсии и заплати. „Обещаното, нали знаете, не е като даденото“, каза още той и иронично раздаде по малко пари – по 200 хиляди лева на цяло, на присъстващите на площада.

#протест #протест в София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"