Говори майката, чийто дом беше разбит по погрешка от ГДБОП: Дъщеря ми каза: „Мамо, убиват ни“

Говори майката, чийто дом беше разбит по погрешка от ГДБОП: Дъщеря ми каза: „Мамо, убиват ни“
A A+ A++ A

ГДБОП сбъркали адрес по време на спецакцията в кв. "Левски" преди седмица и нахлули в дома на семейство, което няма нищо общо с издирваните престъпници, стана известно от репортаж на БТВ.

Потърпевшите казаха, че са наели адвокат  и ще търсят правата си. Никой не им се е извинил, а само ръководител е обяснил, че такива грешки ставали. ГДБОП разбива входната врата на блока, разбива и вратата на апартамента, в който живее дъщерята на семейството на Десислава Крумова. Това се е случило около 6 часа сутринта. 

Само ме наричаха боклук, млъкни. Аз и дъщеря ми плачехме. В това време разбиваха. Дъщеря ми каза: „Мамо, убиват ни“. Те просто влизаха и не ги интересуваше нищо от това, което се опитвахме да кажем.  

Исках да ми обяснят какво става. Те казаха, че ще разберем по телевизията. След това разбрах как са ги били, а дъщеря ми е е с 4-месечно бебе. И нея са я ритали.

Линейката дойде след един час и нещо. Полицията не ни потърси. За какво влязоха, никой до момента не каза. Като дойде шефът, обясни, че стават грешки. Един ми каза: „Еми госпожо, навигацията ни доведе до вас“.

Десислава и другите членове на семейството са били потресени. Изпаднали са в шок. Дъщерята на Десислава пък е родила преди 4 месеца. Зетят на Десислава пък не показва лицето си от страх. Но разказа, че са съдействали на ГДБОП.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"