Зловещи разкрития за жестокото убийство край Радомир

Зловещи разкрития за жестокото убийство край Радомир
A A+ A++ A

Появиха се зловещи разкрития за жестокото убийство, за което се разбра по-рано днес. Припомняме, че край Радомир бяха откри останки от труп. Те са на жена и са били намерени на 3-ти октомври. Подозира се, че останките са на изчезналата Антония Гервазиева Венциславова, на 30-години, от радомирското село Копаница. 

Освен останки е открит и куфар с коса. Това съобщиха от Окръжна прокуратура-Перник, цитирани от Нова телевизия.  Съмненията са, че останките са на 30-годишна жена, изчезнала през януари.  Прокуратурата вече работи по случая. Към момента няма задържани и няма повдигнати обвинения. Ако се установи, че останките са на въпросната жена, ще започне досъдебно за убийство. Засега разглежданата версия е отвличане.  По непотвърдена информация мъжът, с когото тя е живяла е напуснал страната преди месеци. 

Припомняме, че по-рано днес се появи информация, че Антония била удушена от приятеля си Любомир Л., с когото живеела на семейни начала. Любомир признал за ужасното престъпление пред баща си и двамата решили да скрият трупа. Така Антония била нарязана и заровена, а Любомир се укрива. Бащата обаче признал пред полицията къде е закопана жертвата, твърдят запознати. Органите на реда изровили костите и главата на жената. Според негови познати Любомир бил тих и спокоен, но започнал да взима наркотици. До момента не е известно да е проявявал агресия.

#Радомир #полиция #труп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »