Борисов и 12 министри в Израел

Борисов и 12 министри  в Израел
По време на визитата премиерът Бойко Борисов ще има среща на „четири очи“ с израелския си колега Бенямин Нетаняху и с президента Шимон Перес. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Министър-председателят Бойко Борисов и водената от него делегация ще бъдат на 10 и 11 септември в Израел за съвместно заседание на правителствата на двете страни в Йерусалим, съобщиха от Министерския съвет.

По време на визитата премиерът Бойко Борисов ще има среща на „четири очи“ с израелския си колега Бенямин Нетаняху и с президента Шимон Перес.

В делегацията от българска страна са включени министрите Цветан Цветанов, Николай Младенов, Ивайло Московски, Делян Добрев, Тотю Младенов, Нона Караджова, Мирослав Найденов, Вежди Рашидов, Лиляна Павлова, Аню Ангелов, Десислава Атанасова, Сергей Игнатов.

В програмата на посещението е предвидена церемония по подписването на двустранни документи в присъствието на двамата министър-председатели – Проект на споразумение между правителството на България и правителството на Държавата Израел за сътрудничество в областта на информационните технологии и съобщенията, План между Министерството на здравеопазването на България и Министерството на здравеопазването на Държавата Израел за сътрудничество в областта на здравеопазването и медицинската наука, Програма за сътрудничество в областта на науката, културата и образованието за периода 2012-2014, Споразумение между министерствата на външните работи за доходоносна дейност на членове на семейството на член на дипломатическа мисия или консулско председателство.

#Министерството на здравеопазването #Министерски съвет #България #Сергей Игнатов #Десислава Атанасова #Аню Ангелов #Лиляна Павлова #Вежди Рашидов #Мирослав Найденов #Нона Караджова #Тотю Младенов #Делян Добрев #Ивайло Московски #Николай Младенов #Цветан Цветанов #премиер на Израел #Бенямин Нетаняху #Министерски съвет #Йерусалим #Израел #министър-председател #Бойко Борисов #Шимон Перес #президент на Израел

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Външна политика
Последно от Външна политика

Всички новини от Външна политика »