БОЕЦ: Буда избяга с 200 от разговора с нас (ВИДЕО)

БОЕЦ: Буда избяга с 200 от разговора с нас (ВИДЕО)
A A+ A++ A
ГД "БОЕЦ" съобщи във фейсбук, че премиерът Бойко Борисов е избегнал умишлено среща с представители на движението. След стартиралата преди дни акция "Ще ви намерим" граждани започнаха да публикуват снимки с местоположението на министър-председателя. Така вчера той беше "уловен" да влиза в стадиона "Дианабад". Ето какво пишат от сдружението, като публикуват и видео: 
 
БУДА ИЗБЯГА ОТ БОЕЦ с 200! (видео)
Така, мутро, ще те посрещаме навсякъде!
Акция „Ще ви намерим!“ Преследвайте ги навсякъде!
БОЕЦ В АКЦИЯ – освен на площадите, трябва да почнем да преследваме управляващите и по залите, пресконференциите, публичните прояви, ленторязъчните изяви. Навсякъде. Следете обявените им програми и ги посрещайте навсякъде „подобаващо“. Преди три месеца БОЕЦ започнахме кампания „ЩЕ ВИ НАМЕРИМ“. Няма по-голям мутренски страх от този, да им извикат в очите – УБИЕЦ! ОСТАВКА! СЪД И ЗАТВОР ЗА ТЕБ! Питайте Борисов. Когато се изправиш лице в лице с тези самозабравили се престъпници, тогава разбираш колко слаби и жалки са. Разбираш, че техният страх е по-голям от твоите страхове. Че само нашето мълчание крепи тяхната власт и им дава шанса да продължават да ни крадат, лъжат и убиват безнаказано. Години наред не ни чуваха под прозирците на парламента и министерски съвет, подиграваха се с нас. Месеци и години се гаврят с майките. Преследваха ни, мачкаха ни, маскаряха ни. Сега ние ще ги преследваме! Това е същата битка и същата цел – да отстраним мафията от властта.
Битката продължава! Изпращайте ни информация, ако забележите джипката и кортежа на Борисов,. или тези на Гешев, Караянчева и тн.

#боец #Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници