Рашидов: Аз казах всички съвети на премиера Бойко Борисов преди година

Рашидов: Аз казах всички съвети на премиера Бойко Борисов преди година
A A+ A++ A

Никога не съм харесвал политиката ако не е градивна. В момента някой иска властта, големите пари. Човек, който не е виждал как се прави сладолед не знае, че той се прави с мляко. Трябва да кажеш какво ще дадеш ти. Някои хора искат оставки, но трябва да кажеш какви качества имаш. Това каза председателят на парламентарната Комисия по културата и медиите Вежди Рашидов в ефира на Нова телевизия. 

"Аз преяждам, защото много ям. Отказах се от властта заради рак, КТБ и липса на мотивация. Те казват, че съм убил театрите, кой театър съм убил? Аз вкарах България в Лувъра. Българският талант винаги страда от малоценност. Изкарахме Борис Христов навън, защото тук го оплюха, Гяуров и други", допълни той.

"Аз казах всички съвети на премиера Бойко Борисов преди година. Казах му: "Червеят изяжда ябълката отвътре навън". Казах му и да чете Макиавели, там е написано, че враговете се държат наблизо", допълни Рашидов.

"Борисов не е мутра, аз знам той с кого има общо, с никой, за който говорят. Борисов е харесван, той е човек от народа, все едно да искаш Христо Стоичков да е философ. Той има златен крак", каза още председателят на Комисията по култура в НС.

#Рашидов #Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »