Симеонов: Урсула фон дер Лайен не е някакво слънце високо в небосклона

Симеонов: Урсула фон дер Лайен не е някакво слънце високо в небосклона
A A+ A++ A

Няколко хиляди човека се опитват да променят изцяло демократичната система. За няколко месеца никой не внесе и една декларация за разговор. Има само крясъци и грозни сцени. Това каза председателят на НФСБ Валери Симеонов в ефира на БНТ. 

"След като лозунгът е "мутри, вън" как Ви изглежда това, че едно дете с бухалка удряше по едно кръгло образувание, в което пишеше "мутри, вън", докато то не стана на парчета", каза още той.

"България си има министър-председател. Одобряван или одобряван - това е изборът на управляващата коалиция. Имаме да свършим редица ангажименти, които сме обещали на нашите избиратели чрез нашата програма. Това е ограничаването на битовата престъпност, облекчаването на работата на средния бизнес. В правосъдието ще премахнем понятието "малозначимо" престъпление", допълни Симеонов.

"Специално за мен Урсула фон дер Лайен не е някакво слънце високо в небосклона. Нейната позиция е доста спорна. Нейната политика дава много права на гейове, лесбийки и травестити. Това е против нашата патриотична политика", каза лидерът на НФСБ. 

#Урсула фон дер Лайен

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай