Футболни прогнози и головете в един мач

Футболни прогнози и головете в един мач
A A+ A++ A

Експанзията на онлайн залозите измества постепенно фокуса на любителите на футболните прогнози. До преди десетина години несъмнено най-често се правеха предвиждания на краен резултат с добре познатите знаци 1, Х, 2. И сега все още това са най-търсените пазари, но все повече потребители всъщност не се интересуват от изхода на срещата, а от други събития, свързани с нея.

Така например броят на головете в един мач отваря широк прозорец от възможности. Най-често използваният вариант е използването на гол-линия, като се правят предвиждания под и над зададената стойност. Стандартно вододелът се поставя на 2,5 гола, а тъй като физически няма как да се отбележи половин гол, то вариантите са два. При залог “Под” прогнозата е печеливша, ако в рамките на 90 минути бъдат реализирани две или по-малко попадения (1, 0). Съответно при маркиране на “Над” печалба се записва при отбелязване на 3 и повече гола. Обикновено при линия 2,5 гола коефициентите са близки по стойност, а понякога и равни. Линията може да се мести и да се поставя на 1,5 или пък 3,5 гола, като тогава вече разликата в ставките става по-осезаема.

Но вариантите не се изчерпват дотук. Както може да се види и в менюто на bwin, прогнозите за броя на головете в една среща могат да се правят в различни форми. Освен на гол-линия може да се търси и точният брой на попаденията във футболния двубой. Възвръщаемостта при такова предвиждане е значително по-висока, отколкото при прогнози “Под 2,5” и “Над 2,5”, където коефициентите варират стандартно между 1.70 и 2.00. Но и познаването на точния брой попадение в рамките на 90 минути е доста по-трудна задача, тъй като трябва да бъде изпълнена с точност.

Същите прогнози могат да се поставят и за първото полувреме

Логиката е абсолютно същата, само че важи само за периода до почивката. Отново могат да се поставят залози при гол-линия или да се предвижда точен брой попадения. А коефициентите са особено примамливи при някои пазари. Разбира се, бет на “Под 2,5” ще бъде оценен доста по-ниско от стандартната ставка 1.80-1.90, линията по-скоро трябва да се търси около 1,5 попадения. А при познаване на точния брой голове за 45 минути възвръщаемостта е отлична.

Освен за период могат да се правят прогнози за попаденията в един мач и за отбор. Не ви интересува при какъв резултат ще завърши срещата, нито кой ще спечели, а може и да няма значение от коя страна на линията 2,5 ще се намира успехът. Вашата цел е да предвидите колко пъти ще се разпише един конкретен отбор от двата участника в двубоя. Ако в срещата Лил – Мец предвидите, че домакините ще вкарат в два случая топката в мрежата, няма значение дали след последния съдийски сигнал резултатът е 2:0, 2:2 или 2:5 – и в трите варианта печалбата пристига при вас. А тя може да бъде доста апетитна. Но също както и при прогноза на точния общ брой голове в двубоя, тук се изисква голяма прецизност, каквато не всеки е способен да покаже.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"