Тираджията, който окървави Айтос днес и помля дузина коли, се оказа дрогиран

Тираджията, който окървави Айтос днес и помля дузина коли, се оказа дрогиран
A A+ A++ A

Причината за инцидента в Айтос е високата скорост, с която се е движил шофьорът на тира. 50-годишният мъж е бил тестван за алкохол и наркотици. Пробата за алкохол е била отрицателна, но тази за наркотици е положителна. Разминал се е без  наранявания. Това обяви преди минути директорът на ОДМВР - Бургас старши комисар Калоян Калоянов, който е на мястото на инцидента.

Сайтът Burgas24.bg припомня, че катастрофата стана около 12.40 ч. днес на ул. "Хаджи Димитър" в Айтос. Товарен автомобил "ДАФ" с полуремарке, с бургаска регистрация, управляван от 51-годишен несебърлия, движещ се от Руен в посока кръговото движение, по неустановени до момента причини в района на Автогара - Айтос отнема предимството и допуска ПТП с пресичаща по пешеходна пътека пешеходка, след което блъска намиращите се по ул. "Хаджи Димитър" и вероятно изчакващи червения сигнал на светофара пътни превозни средства.

От инцидента джип "Тойота рав 4", с търговищка регистрация се, запалва. Пътуващата на задната седалка 28-годишна жена от Търговище загива на място.

В УМБАЛ Бургас са докарани от екип на "Спешна помощ" шестима души. Трима от пациентите са леко пострадали, останалите трима - средно тежко. По първоначална преценка на специалистите в Шокова зала, засега няма пациент с опасност за живота.

#Айтос

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"