Стъки дава Бабикян на ГДБОП заради "клевети в сайтове за фейк новини"

Стъки дава Бабикян на ГДБОП заради "клевети в сайтове за фейк новини"
A A+ A++ A

Българската федерация по ММА е сключила „споразумение за държавна помощ в областта на спорта“ и е получила 3 млн.лева. Федерацията била куха, нямала съществена дейност, а самият Стъки – провален боец. Парите дошли седмица, след като той се обяви срещу блокадите в София. Тази сензационна новина обикаля социалните мрежи през целия ден. Първоизточникът е добре познатият сайт Информиран.нет, който задава и няколко въпроса на премиера Бойко Борисов:

„Купува ли си с държавни пари подкрепата на спортни фигури и плаща ли народът със собствени пари заради това да бъдат охулвани и потушени собствените му протести“.

Разследване на колегите от "24 часа" още преди година и половина свърза собствеността на Информиран.нет, Чудослав и още няколко сайта от този тип с пиар експерта Арман Бабикян, който днес е част от т.нар. „Отровно трио“.

Защо Стъки и федерацията попадат под „обстрела“ на сайта за фалшиви новини, е пределно ясно. Станислав Недков застана с името си, призова който и да е представител на "Отровното трио" да се явят заедно на детектор на лъжата, за да се установи дали той или опонента му са вземали пари от партии, олигарси и дали са плащали за участие в протест. От "Отровното трио" не отговориха на поканата му, което бе изтълкувано многозначително.

Часове след публикацията в Информиран.нет Стъки обяви, че ще съди Бабикян и ще сезира още днес отдел „Кибепрестъпления“ към ГДБОП за тиражирани клевети.

Ето какво написа в профила си в социалната мрежа фейсбук Станислав Недков-Стъки:

На днешния светъл ден, когато всички православни християни се радваме на Рождество Богородично, борещите се за власт сатанисти произведоха поредната фалшива новина свързана с мен.

Този път се изплюха върху федерацията по ММА, която всяка година носи медали от Световни и Европейски първенства, и която вече 6 години държи отборната титла на Балканския полуостров!

След поредица от безумни лъжи, празните глави на драпащите за власт не се спряха, като днес направо минаха всякакви граници, измисляйки си милиони, които федерацията управлявана от мен уж била получила.

До сега подминавах със снизхождение гадостите, които всеки ден изфабрикуваха тези нещастници, но търпението ми преля! Няма да допусна нереализирани хорица да правят нескопосани опити да очернят труда на стотици треньори и състезатели! Тези достойни българи полагат огромен труд, за да допринесат за националното ни самочувствие, чрез победите си и развявайки гордо трибагреника по света!

Давам лицата Арман Бабикян, Добри Божилов и още няколко свързани с тиражираните срещу мен клевети на специализирания отдел “Киберпрестъпност” към ГДБОП!

Завеждам съдебни дела срещу тях и срещу всеки дру, който си мисли, че може безнаказано да лъже и да фабрикува измислици и фалшиви новини срещу мен и управляваната от мен спортна организация!

Всеки здравомислещ човек може сам да провери какви годишни субсидии получава всяка спортна федерация.

П.П. Информацията за финансирането на спортните федерациите в България е публична и всеки може да провери какъв е размера на финансирането на БФ ММА!

За информация ще кажа само, че въпреки големите успехи и спечелените за 6 години от наши състезатели над 300 медала от Световни, Европейски и Балкански първенства, финансирането е в пъти под тиражираното и БФММА е една от федерациите с най-ниско финансиране у нас! Което съответно показва липсата на зависимости!

#Станислав Недков-Стъки #Арман Бабикян

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Правосъдие
Последно от Правосъдие

Всички новини от Правосъдие »