Ден №61 на протести: Хаджигенов в НеДжипка ТВ, нестихващи викове оставка под прозорците на властта ВИДЕО

Ден №61 на протести: Хаджигенов в НеДжипка ТВ, нестихващи викове оставка под прозорците на властта ВИДЕО
A A+ A++ A

Пореден ден на протести срещу правителството на Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев се провеждат в момента в София и още много от големите градове у нас. Исканията на хората са ясни и включват още електронно гласуване, както и това Доган и Пеевски да нямат властови лостове в паралелна държава, чрез които да влияят и "да раздават порции".

Пред фонтана на президенството вече се събира множество, което скандира "Оставка", 'Мутри, вън" и "Гешев е позор". Очаква се на трибуната доста хора да държат речи, които ще се предават на живо и в социалните мрежи.

Днес се навършват точно 2 месеца откакто в Росенец Христо Иванов и сие дебаркираха на плажа, където почетният председател на ДПС Ахмед Доган е вдигнал приказан палат, по-голямата част, от който е незаконен. Сараят му е ограден отвсякъде, има и частно пристанище, което също е незаконно. Иванов бе пресрещнат на плажа пред Сарая от гардове на НСО, които грубо го избутаха във водата, един от тях поруга и българския трибагреник. Това, както и показна акция срещу съветници на президента Радев отключиха лавината от протести, които не стихват, а напротив - увеличават се.

Днес в Росенец пак имаше събития, които да напомнят, че хората не забравят, но този път до плажа се стигаше с коли, защото достъпът е позволен - ВИЖТЕ ТУК.

Очаква се на 10 септември да има ново Велико Народно Въстание, което да събере много хора.

Днес един от водачите на протестиращите - Николай Хаджигенов, пусна интересно видео от колата си, иронизирайки премиера Борисов. 

Още много видеа и позиции на известни личности можете да видите по-долу. Сред клиповете има и неизлъчвани кадри на полицейска агресия срещу беззащитни хора.

#протести #Николай Хаджигенов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"