6 с белезници в Сандански след спецакция на ченгета и прокурори

6 с белезници в Сандански след спецакция на ченгета и прокурори
ПРБ
A A+ A++ A

Pод ръководството на Окръжна прокуратура – Благоевград се е провела специализирана полицейска акция на територията на гр. Сандански.

В резултат на извършените от органите на реда действия, с участието на служители от Областна дирекция на МВР гр. Благоевград, дирекция „Жандармерия“, са били проверени 102 лица, 66 моторни превозни средства и 7 помещения.

За срок до 24 часа по Закона за МВР са задържани 6 лица. Образувани са 2 досъдебни производства за извършено престъпление по чл. 354а, ал. 3 от Наказателния кодекс – незаконно държане на наркотични вещества, а именно канабис и кокаин.

Започнали са действията по разследване по образувано бързо производство за извършена кражба на парична сума в размер на 700 лева – престъпление по чл. 194 от НК. В качеството на обвиняем по случая е привлечен шестнадесетгодишен младеж от криминалния контингент.

Издадени са актове за установяване на административни нарушения, в това число по Закона за движението на пътищата (3 броя) и по Закона за българските лични документи (2 броя). Връчени са 18 фиша за пътни нарушения.

В хода на специализираната акция полицаите са установили МПС, обявено за общодържавно издирване.

 

#Сандански #спецакция #арести

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Анкета

Повлия ли инфлацията на джоба ви?