Куршум одраска руснак край зала „Универсиада"

Куршум одраска руснак край зала „Универсиада"
Руснакът се размина само с уплаха от случилото се, без никакви физически наранявания. Снимка: Монитор
A A+ A++ A

Представител на руската делегация пострада при нелеп инцидент пред столичната зала „Универсиада", където вече трети ден се провежда ІІІ Световно първенство по борба за глухи.

В сряда в непосредствена близост до залата, мъж от руската делегация беше улучен от куршум, който съвсем леко го одраска в областта на врата, предаде БГНЕС.

Веднага намиращите се наблизо спортисти и представители на няколко различни делегации се притекоха на помощ, но само за да установят, че руснакът се е разминал само с уплаха от случилото се.

Направена е и консултация с лекар, а за инцидента е уведомена охраната на спортното събитие.

Българските борци започнаха с летящ старт на започналото в София Трето световно първенство по борба за глухи, което ще продължи до 8 септември.

В категория до 120 кг. при класиците Илиян Илиев спечели сребърен медал, след като на финала загуби от руснака Даниил Иванов с 0:2. На полуфинала Илиев надви казахския състезател Хайраткан с 2:1.

Христо Павлов (84 кг) спечели бронзов медал, побеждавайки молдовеца Калестров с 2:0. Пътят му към финала препречи арменецът Никогосян, който взе победата с 2:0.

В категория до 55 кг. ветеранът Ангел Кремов остана едва пети, а в категория до 66 кг. Пламен Дончев завърши 7-и в крайното класиране.

Патрон на шампионата е кметът на столицата Йорданка Фандъкова.

#Универсиада #куршум #руснак #София #Йорданка Фандъкова #кмет на София #Илиян Илиев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници