Корнелия Нинова: Хората се страхуваха от ГЕРБ

Корнелия Нинова: Хората се страхуваха от ГЕРБ
A A+ A++ A

Най-големият враг на народа ни беше страхът у хората, защото управляващите държат държавата в страх - страх да не те уволнят, страх да не ти влязат в магазинчето и да ти пратят проверки, ако имаш различно мнение, страх да не те привикат в МВР, ако изразиш виждане срещу властта. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова за предаването "Политика и спорт" по телевизия Евроком.

"Хората бяха уплашени. Сега те се освободиха от страха си. Имат ясна позиция и са готови да си я бранят", категорична бе тя.

"Много хора излязоха по улиците в битка за морала, върховенството на закона, правовия ред, край на задкулисието и олигархичните кръгове. Но се задава и изключително тежка икономическа и социална криза, която ще усетим наесен, като някои хора още сега я усещат, защото вследствие на кризата с коронавируса има 200 000 души нови безработни. Това е битка и за хляба, защото 2 милиона българи са под прага на бедността."  Тя допълни, че ниската минимална и средна заплата са голям проблем", посочи Нинова.

#Нинова #ГЕРБ #хора #протест

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"