Постановка ли беше посрещането на Борисов във Враца? (ВИДЕО)

Постановка ли беше посрещането на Борисов във Враца? (ВИДЕО)
A A+ A++ A

Премиерът беше на посещение във Враца във вторник (28.07.2020г.). Местната телевизия "Враца" разпространи репортаж, на който се вижда как възторжени граждани аплодират премиера. На видеото впечатление прави, че това всъщност изглежда като постановка, режисирана от ГЕРБ, пише Евроком.

Вчера бе показано как под бурни аплодисменти Бойко Борисов слиза от джипа във Враца. Събралите се хора горещо ръкопляскаха и скандираха името му. "Благодарим ти Бойко. Ти направи най-хубавото нещо за нас", "Ако беше лесно Орешарски да го е направил", бяха част от скандиранията.

Журналистите в града се възмутиха и от това, че изoбщo нe ca дoпуcнaти вътрe до събитието. От телевизията обясняват, че oфициaлнo cъoбщeниe до медиите в региона зa пoceщeниeтo нa Бoриcoв нe e имaлo.

След хвалбите на Борисов за ремонта на пътя Ботевград-Мездра, репортерка го контрира, че това е можело да стане още преди 10 години, но тогава премиерът е пренасочил парите за друго трасе. Но симпатизантите ГЕРБ дори не оставиха Борисов да отговори, като започнаха да подвикват към журналистката.

#Борисов #Враца

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"