Каракачанов с два варианта за излизане от кризата

Каракачанов с два варианта за излизане от кризата
A A+ A++ A

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов намали вариантите за излизане от сегашната политическа криза от три на два.

"Изходът е или през ново правителство в рамките на сегашния парламент, със или без сегашния премиер. Или предсрочни избори. Каракачанов бе категоричен - коалицията е със стабилно мнозинство и проблеми при гласуването на вота на недоверие няма да има", коментира той.

"Диалогът трябва да доведе до разбирателство, до ясна програма в рамките на следващите 7-8 месеца, разписана по месеци и дните в месеца кога какво ще се случва, и то предимно мерки, свързани с икономиката, преодоляване на обедняването, свързано с коронавируса, част от приоритетите, които са поставили като "Обединени патриоти" пред правителството. Не общи приказки, а разписани във времето", каза Каракачанов.

"Не приемам факта, че трябва да научаваме подобни новини за оставки на министри от медиите, при ясно регламентирано в коалиционното ни споразумение как става това - след съгласуване с партньорите", каза Каракачанов, който е заявил мнението си на днешния коалиционен съвет. 

#Каракачанов #политическа криза

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници