Герджиков: Благодарен съм на Пеевски, че ми нареди кабинета! Беше сполучлив!

Герджиков: Благодарен съм на Пеевски, че ми нареди кабинета! Беше сполучлив!
A A+ A++ A

„Сега научавам, че г-н Пеевски е наредил служебния кабинет. Искам да му благодаря след три години един много сполучлив кабинет, който направи едни от най-честните избори от 1989 г. насам. Доскоро бях скромен, но това правителство беше много успешно“. Това каза бившият служебен премиер проф. Огнян Герджиков в ефира на БНР.  

„Очевидно подборът в кабинета е бил много добър, след като Бойко Борисов ползва хора от него като Деница Златева и Кирил Ананиев. Нека да се гласува доверие на Делян Пеевски пак да нареди служебния кабинет, щом първият е бил успешен. Бойко Борисов е прав, че идват тежки месеци и идва криза заради тази пандемия. Много е важно как ще се управлява държавата. От г-н Борисов едва ли ще се намери някой, който да управлява по-добре“, заяви лаконично Герджиков.

„Не знам какви хора са подбудители на протестите, но има такива, които изразяват своята позиция. Намаляването на доходите и икономическите процеси нагнетяват напрежението. Винаги има и лумпени, които се внедряват в протестите", каза още проф. Герджиков.  

#Герджиков #Пеевски #Кабинет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"