Гешев също се запъна: Няма да дам оставка, работя за хората (ВИДЕО)

Гешев също се запъна: Няма да дам оставка, работя за хората (ВИДЕО)
A A+ A++ A

Категорично няма да подам оставка". Това заяви главният прокурор Иван Гешев в Сливен. Той пристигна в града заради мащабна спецакция на прокуратурата срещу битовата престъпност. "Продължавам борбата с мафията и битовата престъпност. Работя за хората", заяви Гешев. Според главния прокурор държавата е абдикирала от малцинствените групи, които продължават да са необразовани и да извършват престъпления. Главният прокурор Иван Гешев беше и в сливенското село Шивачево във връзка с провеждането на спецоперация срещу крадци и вандали.

Възрастната жена на 87 години, която е станала жертва на престъпление в региона пси пожела нападателят й да бъде арестуван, а Гешев увери, че злосторникът вече е окован с белезници. 

"Поредната изнасилена самотна жена. От социално слаб и необразован социопат. Задържан е, но това не възстановява срутения живот на жената й близките й. Заради тях прокуратурата продължава битката срещу престъпността", заяви Гешев в Twitter.

"Съжалявам, че се срещаме по неприятен повод. Пожелавам ви да сте живи и здрави. Полицията си върши работата, за да защитава хората. Има 200 самотно живеещи в областта, казал съм на полицията да вземе мерки. Срамота е това, което се случи", каза Гешев в Шивачево. 

"Полицията заяви, че ще вземе допълнителни мерки", посочи главният прокурор, а нападната жена заяви, че нападателите в селото не са един или двама. 

"Държавата е длъжна да защити хората, които са си плащали данъците, които са градили и са работили цял живот. Срамота е това, което се случва". Възрастни граждани споделиха пред Иван Гешев, че над 70% в селото са самотно живеещи.

#Иван Гешев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Правосъдие
Последно от Правосъдие

Всички новини от Правосъдие »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"