Херо Мустафа: Не е моя работа да призовавам за оставка

Херо Мустафа: Не е моя работа да призовавам за оставка
A A+ A++ A

Не е моя работа да призовавам за оставка на което и да е длъжностно лице. Изявлението ми е относно ценностите, които ние в Съединените щати изповядваме. През последната година САЩ и България укрепихме нашето стратегическо партньорство, като издигнахме на ново ниво сътрудничеството си за благото на нашите два народа. Това каза посланикът на САЩ у нас Херо Мустафа пред "Свободна Европа", след като посолството публикува позиция относно протестите у нас.

"Днес посетих премиера Борисов по негова покана. Обсъдихме много теми, включително нашето изявление от миналата нощ, протестите в България, успехът на България в присъединяването към ERM-II”, отговори посланик Херо Мустафа на въпрос защо кола на посолството е била пред Министерски съвет.

“Нашето изявление, че „никой не е над закона“, е аксиома във всяка една демокрация. Това се отнася еднакво до всички – бизнесмени, служители на държавата, членове на правоприлагащите институции, независимо от тяхното материално състояние или социален статус. Законът трябва да се прилага еднакво към всички”, завършва Мустафа.

 

 

#Херо Мустафа #оставка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"