Христо Иванов бе бутан в морето от копоите на Доган, при опит да стигне до скандалните летни сараи на Сокола (ВИДЕО)

Христо Иванов бе бутан в морето от копоите на Доган, при опит да стигне до скандалните летни сараи на Сокола (ВИДЕО)
Facebook: Христо Иванов
A A+ A++ A

Бившият правосъден министър Христо Иванов се опита да достигне до имота на Ахмед Доган край Бургас. Достъпът му беше отказан, а служители, които охраняват мястото извикаха и полиция. Полицейските служители се забавиха поне 30 минути, но пристигнаха на мястото и взеха личните карти на Христо Иванов и хората, които го придружаваха.

"Искаме да попитаме какво прави НСО тук, които дори не искат да се легитимират", каза още Христо Иванов. Въоръжените мъже отказаха да се легитимират и да отговорят дали са служители на НСО.

"Това, което сте принудени да правите, е беззаконие. Не знам как се чувствате в момента, но не искам да съм на ваше място", каза той, докато група от 7 охранители го избутваха в морето. 

"Лидерите ще отрекат това нещо, но по моя информация тук идват и Корнелия Нинова и Бойко Борисов, за да пазарят политически сделки. Една от тези сделки е бъдещо управление, в което ДПС ще играе по-голяма роля, без това да е получило санкцията на избирателите. Ние сме тук, за да се съпротивляваме срещу това", каза Христо Иванов, преди охранителите да го изтласкат към водата. 

#Христо Иванов #Христо Иванов #Ахмед Доган

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"