Ути Бъчваров: Обвиниха ме, че съм заразил с коронавирус цялото Северно Черноморие! Питаха ме дали съм взел пари, за да кажа, че съм болен

Ути Бъчваров: Обвиниха ме, че съм заразил с коронавирус цялото Северно Черноморие! Питаха ме дали съм взел пари, за да кажа, че съм болен
A A+ A++ A

Мина месец откакто знам, че имах коронавирус. Вече съм здрав и се чувствам много добре. Това заяви в ефира на "Здравей, България" готвачът Ути Бъчваров, който беше болен от К-19. "Бях даже вече на нашето Черноморие. До миналата седмица не си бях показвал носа", призна той.

"Благодаря на всички, които ми се обадиха. Много приятели и познати, които чуха, че съм болен, ме питаха дали са ми дали пари, за да кажа, че съм заразен и колко са били те. Питаха ме дали наистина са дали на Григор Димитров 1 млн. евро. Не са ми плащали нищо, разболях се", отсече Бъчваров.

"Хора ме обвиняваха, че съм заразил цялото Северно Черноморие и съм запалил цял район. Хора, утре може вие да сте заразени. Опитвайте се да проявявате емпатия. Нека си помагаме, не да се сочим с пръст", призова той. 

"Няма да кажа на кой къмпинг, но разбрах, че там има хора, които са болни от коронавирус и са решили да си останат там", каза той.

Готвачът призна, че е заразил свой съсед, защото се е наложило да му помогне и да го заведе в болница. "Тогава обаче не знаех, че съм болен. Просто помогнах на човек и го заведох в болница. След това обаче получих тежки и патологични обвинения, че цялото Северно Черноморие е пламноло от мен", каза той.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »