Светлин Наков, мениджър СофтУни, с награда „Личност в Новините“ за 2019-та

Светлин Наков, мениджър СофтУни, с награда „Личност в Новините“ за 2019-та
A A+ A++ A

 

Светлин Наков, съосновател и вдъхновяващ мениджър на SoftUni бе награден като „Личност в Новините 2019“ в класацията на една от най-големите български англоезични медии – Novinite.com.

Наградата бе връчена през платформата Zoom от изпълнителния директор на Novinite Group Даниела Кетенлиева, която сподели, че Светлин Наков е най-добрият избор за 2019-та, защото той е позитивен пример за младите!

Светлин Наков благодари за получената награда и каза, че продължават с експанзията на SoftUni по света.

На церемонията по връчването присъства и Максим Бехар, главен изпълнителен директор M3 Communications Group, Inc., който също поздрави Светлин Наков за отличието.

Светлин Наков има 20+ години техническа подготовка като софтуерен инженер, обучител и предприемач. Той е водещ автор на 15 книги за компютърно програмиране и десетки технически и научни публикации. В SoftUni, най-големият доставчик на технологично образование в България, той вдъхновява и обучава хиляди млади хора в разработването на софтуер и дигитални умения и им дава професия и работа.

 

Победителите в „Личност в Новините 2019“ бяха избрани от екипа на NoviniteGroup след активно и внимателно проучване на най-реализираните и значими личности, попаднали в новинарския поток през 2019-та година, допринесли за положителния имидж на България по света.

Освен наградата „Личност в Новините 2019“, трима утвърдени българи бяха наградени като „Почетни посланици на Новините“. Тази година беше връчена и Специална награда – за изключителни глобални постижения.

Ето и имената на призьорите:

Специална награда на Novinite за Изключителни глобални постижения:

Кристалина Георгиева, управляващ директор на МВФ – за историческото постижение - българин да бъде избран за управляващ директор на Международния валутен фонд, както и за престижа, които носи за България.

Личност в Новините за 2019-та година:

Светлин Наков, съосновател и вдъхновяващ мениджър на SoftUni - за иновативния си подход към съвременното технологично образование.

Почетни посланици на Новините за 2019-та година“

Почетен посланик на Новините 2019 в Категория „Култура“:

Димитър Маринов - актьор, признат за страхотната си роля във филма „Зелена книга“, получил „Оскар“ за най-добър филм.

Почетен посланик на Новините 2019 в Категория „Спорт“:

Ивет Лалова – лекоатлет
Избрана е за почетен посланик на Новините заради изключителните постижения на 100 и 200 м. спринт, както и заради поддържането на високи резултати във всички световни класации и популяризиране на българския спорт в световен мащаб. 

Почетен посланик на Новините в Категория „Бизнес“

Цветелина Николова - предприемач, управляващ директор на Катаржина Естейт

#2019 #Personality in the News #Личност в Новините #Почетен посланик на Новините #Почетен посланик на Новините 2019 #Личност в Новините 2019

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »